- 8 Mart 2013
- 380
- 987
- 113
Merhaba Arkadaşlar,
3 senelik çalıştığım İş yerimin katıldığı hafta sonu fuarına gidemedim.![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Gelicem demiştim patronuma fakat önemli bir işim cıktıgı için gitmek nasip olmadı bu yzden cok pişmanlık duyuyorum.
Bugün işe geldim ama patronla hiç fuarla iligli bişey soramıyorum pişmanlığımdan ne yapmam gerek nasıl bir çözüm yolu bulabilirm.
Ofiste 6 kişi çalışıyoruz patronda dahil 2 kişi hariç herkes gitti. Beni sormuş neden gelmedi gelmesi gerekliydi diye ama ablamın düğün telası var ona yardım etmem gerekti bu sebeple gidemedim.![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
3 senelik çalıştığım İş yerimin katıldığı hafta sonu fuarına gidemedim.
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Bugün işe geldim ama patronla hiç fuarla iligli bişey soramıyorum pişmanlığımdan ne yapmam gerek nasıl bir çözüm yolu bulabilirm.
Ofiste 6 kişi çalışıyoruz patronda dahil 2 kişi hariç herkes gitti. Beni sormuş neden gelmedi gelmesi gerekliydi diye ama ablamın düğün telası var ona yardım etmem gerekti bu sebeple gidemedim.
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)