Fuar Golf Gazinosunu tutduk kızlar

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Kızlar 4500 e tutduk izmirdeki fuar golf gazinosunu resimerinide izninzle paylaşayım :) Tarihimiz 31.08.2014 Allah ın izniyle annemlerin düğün tarihi

şimdiden tebrik ederim burayı ilk defa görüyorum çok şık görünüyor.
tarihte ayrı bir anlamlı daha ne olsun.mutluluklar.

Gerçekten çok hoş bir yermiş isteyen içeride isteyen dışarıda olabilir ben çok ama çok beğendim Mutluluklar dilerim şimdidenn :)

nişanlarımız seninle yakın aralıklarla olmuştu o zaman nişan hazırlığı bohça çeyiz konuşuyorduk.
konunu görünce çok sevindim
hayırlı olsun

hayırlı olsunn canımm
Teşekkür ederimm cnmm :)

solitarywoman
gözdecim hayırlısı olsun kuzenimde 2007 senesinde burda evlenmiştianılarım canlandı birden

Sağol gamzecim nasıldı peki güzel olmuşmuydu ??

DonukPudra
nişanlarımız seninle yakın aralıklarla olmuştu o zaman nişan hazırlığı bohça çeyiz konuşuyorduk.
konunu görünce çok sevindim
hayırlı olsun

Evet hatırlıyorummmm çok teşekkür ederimmmmmmmm

Teşekkür ederimm cnmm :)

Sağol gamzecim nasıldı peki güzel olmuşmuydu ??

Evet hatırlıyorummmm çok teşekkür ederimmmmmmmm

kötü düğün olur mu hiç cnm ya gayet güzel olmuştu seninkide allah'ın izniyle çok güzel olacak gerçi gelin pek bişi anlamıyor heyecandan benden söylemesi kendini bile görmeyeceksin o gün ben kınayı anlamıştım ama düğün nasıl oldu nasıl geçti gitti hiç anlamamıştım:44::44:

Evet haklısın şimdiden çok heycanlıyım gelinlik bakmaya bile başladım bugün baktım ama begenmedimm :)) Straplez taşlı süslü sevmiyorum ben :)

bencepembe
içecek kola vs ?

hayırlısı olsun canım benim. geri sayım başladı desene ^^​

Evet canım kola , başlamazmıııııııı burağa şafak saatini ayarlatdım askerden geldiginde bana vermişti şuan tam 355 gün var

Son düzenleme:
Tutmuşsunuz bile, hayırlı olsun canım..
Bende diğer konuda Aşkolsun'u anlatıyorum, önce burayı görseydim keşke.. :)

Hayırlı olsun canım . Ne güzel annenlerin evlilik yıl dönümünü ayarlamışsınız biz de önce öyle yapmıştık ama aynı gün yakınlarla düğünler çakıştı bir hafta öne çekmek zorunda kaldık.

Tutmuşsunuz bile, hayırlı olsun canım..
Bende diğer konuda Aşkolsun'u anlatıyorum, önce burayı görseydim keşke.. :)
Evet tutduk duygucum :) teşekür ederiz

Bizim bu sene önce biz gün aldık valla herkes kendini bize göre ayarlasın hiiiiiiiiiç uğraşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…