Çok teşekkürler tuğbacım rabbim sanada naip etsin inşallah , tez zamanda askerine kavuştursun :)Gerçekten çok hoş bir yermiş isteyen içeride isteyen dışarıda olabilir ben çok ama çok beğendim Mutluluklar dilerim şimdidenn :)
Teşekkürler begenmenize çok sevindimHayırlı olsun çok hoş görünüyor..
Sağol tatlımmmmbu fiyata ne dahil canım ?
hayırlısı olsun şekerim.
Teşekkür ederimm cnmm :)hayırlı olsunn canımm
solitarywomangözdecim hayırlısı olsun kuzenimde 2007 senesinde burda evlenmiştianılarım canlandı birden
DonukPudranişanlarımız seninle yakın aralıklarla olmuştu o zaman nişan hazırlığı bohça çeyiz konuşuyorduk.
konunu görünce çok sevindim
hayırlı olsun
Teşekkür ederimm cnmm :)
Sağol gamzecim nasıldı peki güzel olmuşmuydu ??
Evet hatırlıyorummmm çok teşekkür ederimmmmmmmm
Evet haklısın şimdiden çok heycanlıyım gelinlik bakmaya bile başladım bugün baktım ama begenmedimm :)) Straplez taşlı süslü sevmiyorum ben :)kötü düğün olur mu hiç cnm ya gayet güzel olmuştu seninkide allah'ın izniyle çok güzel olacakgerçi gelin pek bişi anlamıyor heyecandan benden söylemesi kendini bile görmeyeceksin o gün ben kınayı anlamıştım ama düğün nasıl oldu nasıl geçti gitti hiç anlamamıştım:44::44:
bencepembeiçecek kola vs ?
hayırlısı olsun canım benim. geri sayım başladı desene ^^
Evet tutduk duygucum :) teşekür ederizTutmuşsunuz bile, hayırlı olsun canım..
Bende diğer konuda Aşkolsun'u anlatıyorum, önce burayı görseydim keşke.. :)
almorHayırlı olsun canım .Ne güzel annenlerin evlilik yıl dönümünü ayarlamışsınız biz de önce öyle yapmıştık ama aynı gün yakınlarla düğünler çakıştı bir hafta öne çekmek zorunda kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?