Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler tuğbacım rabbim sanada naip etsin inşallah , tez zamanda askerine kavuştursun :)Gerçekten çok hoş bir yermiş isteyen içeride isteyen dışarıda olabilir ben çok ama çok beğendim Mutluluklar dilerim şimdidenn :)
Teşekkürler begenmenize çok sevindimHayırlı olsun çok hoş görünüyor..
Sağol tatlımmmmbu fiyata ne dahil canım ?
hayırlısı olsun şekerim.
Teşekkür ederimm cnmm :)hayırlı olsunn canımm
solitarywomangözdecim hayırlısı olsun kuzenimde 2007 senesinde burda evlenmiştianılarım canlandı birden
DonukPudranişanlarımız seninle yakın aralıklarla olmuştu o zaman nişan hazırlığı bohça çeyiz konuşuyorduk.
konunu görünce çok sevindim
hayırlı olsun
Teşekkür ederimm cnmm :)
Sağol gamzecim nasıldı peki güzel olmuşmuydu ??
Evet hatırlıyorummmm çok teşekkür ederimmmmmmmm
Evet haklısın şimdiden çok heycanlıyım gelinlik bakmaya bile başladım bugün baktım ama begenmedimm :)) Straplez taşlı süslü sevmiyorum ben :)kötü düğün olur mu hiç cnm ya gayet güzel olmuştu seninkide allah'ın izniyle çok güzel olacak gerçi gelin pek bişi anlamıyor heyecandan benden söylemesi kendini bile görmeyeceksin o gün ben kınayı anlamıştım ama düğün nasıl oldu nasıl geçti gitti hiç anlamamıştım:44::44:
bencepembeiçecek kola vs ?
hayırlısı olsun canım benim. geri sayım başladı desene ^^
Evet tutduk duygucum :) teşekür ederizTutmuşsunuz bile, hayırlı olsun canım..
Bende diğer konuda Aşkolsun'u anlatıyorum, önce burayı görseydim keşke.. :)
almorHayırlı olsun canım . Ne güzel annenlerin evlilik yıl dönümünü ayarlamışsınız biz de önce öyle yapmıştık ama aynı gün yakınlarla düğünler çakıştı bir hafta öne çekmek zorunda kaldık.