- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.941
NasılsınHosbuldum canim☺
Ambulant daha iyi değil mi ya, stationa geçersen çok stresli dayanılır gibi değilBen ayin basindan beri bostayim. Egitim beni maf etti heleki bakim ve saglik sektöründe oldugumdan hemen calismaya gücüm yok, sonucta 12 gün calis iki gün izin yine 12 gün calis öyle devam edecek hayat. Birde Huzur evine gecmek istiyorum simdiye kadar Stayerimi ambulant da yaptim.
He vakit gecirebildik biraz, iste mac morali bozdu ama bizim. Birseyler siparis ettik o desen 2 gölü yedikten sonra geldi.. biraz tuaf, biraz gerici ama sabaha karsi sabah olmasinin keyfini yaparken unutulmayacak bir gün daha gecirmis olduk.
Ay çok tatlı yaaaaa bayıldımMubislerin mi var. Al iste yatacaksan boyle yatacaksin.
Kıııızzz adı ne bu tipitipin çok tatlııı
Bi de açıklasan hiç fena olmaz
Yerinde olmak istemezdimlingen zaten bugun orda kalip yarin evlerine gidiyorlar. Bayramda bidaha gelecekler ve bayram tatili 9gun. Nasil katlanilir bilmem. Okul varken en azindan yarim gun yirtiyodum da. Simdi kurtulusim da yok.
Olabilir.hayirdirKizMazef senin baci da buralardami?
Hani doseseniz elti gelince oraya kacardinizCanim yasanir da. Ev eski biraz. Elden gecmesi gerek. Onada baya para lazim. Seneye belki satmayi dusunuyoruz. O yuzden masraf etmek istemedik. Seneye satmaktan vazgecersek yaptiracaz bisiler.
Sadece merak.Olabilir.hayirdir
Hani doseseniz elti gelince oraya kacardiniz
O tip eltiye olur vallaOlur mu kiz oyle kadin uzaktan geliyor sen biz bağa gidiyok çüzz diyosun
Öyle olsun zeymur hanimSadece merak.
Kiz onun anasi babasida ayni yerde yasiyor. Benimki bahce yapti ya evin onune. Cesit cesit agac dikti. Kayisi ekmis. Kayisi da hemen meyve vermis. Ama 3 5 bisey yani. Zekasi beyninden fiskiran eltim hamileyim diyip yemis bunlari. Benimki bisey dememis tabi ama cildirmis. Bende duyunca kafayi yedim.Hani doseseniz elti gelince oraya kacardiniz
Konusmadigim icin hicte cuuzz falan demem yani. Kapiyi carpar cikarim.Olur mu kiz oyle kadin uzaktan geliyor sen biz bağa gidiyok çüzz diyosun
Peki mazefcigim.( allahim basima tas yagacak)Öyle olsun zeymur hanim
Hepsi bi yana bartlak beni benden aldılingen yani kirpik konusunda teklisi coklusu ne ararsan..
o tatli dedigin ama zilli ve bir o kadar da cadilarin asil adlari ; Cirkin & Bartlak (ikincisi bardagin icine düsmüste ismini öyle kesfetmis bizimki)
Bizim ana da Karamela & Papatya isimlerini takti onlara
Bilerek yapmıştır kızım o.sizi sinir etmek için.Kiz onun anasi babasida ayni yerde yasiyor. Benimki bahce yapti ya evin onune. Cesit cesit agac dikti. Kayisi ekmis. Kayisi da hemen meyve vermis. Ama 3 5 bisey yani. Zekasi beyninden fiskiran eltim hamileyim diyip yemis bunlari. Benimki bisey dememis tabi ama cildirmis. Bende duyunca kafayi yedim.
Anasigilin kocaman kayisi agaci var ustu kayisi dolu. Karsi komsumuz esimin yeyzesi 2 tane kocaman kayiso agaci var basi kayisi kayniyor. Fazla zeki eltim gelip bizim daha yeni diktigimiz kayisinin meyvesini yiyor.
Esimde bende emek verdigimiz seyin ilk meyvesini kendimiz yiyelim isteyen kisolleriz. Seneye hepsini yesin. Ya da 1 2 yesin biraksin hepsi yenir mi ya.