- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.961
lingen sucuk icinin tarifini aldim.. kagida yazip fotografini cekip ozelden yollayacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye ozeldenlingen sucuk icinin tarifini aldim.. kagida yazip fotografini cekip ozelden yollayacagim
Seni soru yagmuruna tutacak. Aklina ne takilirsa soracak. Iki dakka durmaz cenesi. A AklinYolu1 ye yalvaracaksin nolur odami degistir diye.
Iyiyim canım sen nasilsin?Nasılsın
Valla cok basarili oldu bu konuda. Ama benimkini daha fazla sinir etmese iyi olur. Bigun bi patlicak bidaha adim atamicak bu eve.Bilerek yapmıştır kızım o.sizi sinir etmek için.
Ay tutsun da soru yağmuruna tutsun cani sağolsun Mazef in.Seni soru yagmuruna tutacak. Aklina ne takilirsa soracak. Iki dakka durmaz cenesi. A AklinYolu1 ye yalvaracaksin nolur odami degistir diye.
Konuş komşu.b en sadece komşumu tanımaya çalışıyorum.a ma bu hanfendi beni kiskandiggi için kötüleme çabasında.sana soru sormadan seni tanımadan hakkında nasıl yazı yazacaksamAy tutsun da soru yağmuruna tutsun cani sağolsun Mazef in.
Tamam burayami yolliyim sende mi yapcan?Niye ozelden
Bırak patlasin canimcim.b ırak artık gelemesin.cokta onemliValla cok basarili oldu bu konuda. Ama benimkini daha fazla sinir etmese iyi olur. Bigun bi patlicak bidaha adim atamicak bu eve.
Kolay yolu secme. Bence savas:)Hadi başlasın Mazef .Baktım basedemiyorim kacariiimm ki
BilmemTamam burayami yolliyim sende mi yapcan?
Bak ışte bu konuda haklısın canım.Sen sor ben cevaplarim.Konuş komşu.b en sadece komşumu tanımaya çalışıyorum.a ma bu hanfendi beni kiskandiggi için kötüleme çabasında.sana soru sormadan seni tanımadan hakkında nasıl yazı yazacaksam
Savaş savaş ışte bu tam benlik te.Yoruluyorum artık yaslandik.Kolay yolu secme. Bence savas:)
Bu zati muhterem senden önceki komşumu kaçırdı.niye biliyor musun.b eni kıskandığı için.Bak ışte bu konuda haklısın canım.Sen sor ben cevaplarim.
Bosandim canım.Konum var bakabilirsin bununla ilgili.2 tane sipam var teyzesi ellerinden öper.biri 23 aylık biri 6 aylık.Kendi yagimla kavrulmaya çalışıyorum mücadele ediyorum ışte hayat.Bu zati muhterem senden önceki komşumu kaçırdı.niye biliyor musun.b eni kıskandığı için.
E naparsın komşum evlimisin bekarmi çalışıyormuş ev hanımının.meslek varmı.evliysen çocuk varmi
Hayirdir kirmizidan sıkıldin mi:) ay ben aslinda benimki bi patlasin diye bekliyorum ama oda kardesine soylemekle yetiniyor simdilik.Bırak patlasin canimcim.b ırak artık gelemesin.cokta onemli
Yaslanmak mi? Tecrubelendim de bence.Savaş savaş ışte bu tam benlik te.Yoruluyorum artık yaslandik.
Ay onu mu sevecem. benim bebelerinde biri 26 aylik digeri 7 aylik canim.Bosandim canım.Konum var bakabilirsin bununla ilgili.2 tane sipam var teyzesi ellerinden öper.biri 23 aylık biri 6 aylık.Kendi yagimla kavrulmaya çalışıyorum mücadele ediyorum ışte hayat.
Demekki seni çok seviyor bu kadar kiskanmak sebepsiz midir?
Aslinda öyle doğru.Hala citirim güzelim offf bende tecrübe ede ede turşu kurcam yahu.Yaslanmak mi? Tecrubelendim de bence.