- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.901
Yok kiz aslinda sakarlik iyidir. Ben kac kez kapiyi öpüyorum bilemezsinYok kız sıcaktan ordan bakınca çok mu Sakar görünüyom aşk olsun bebem
Allah hayirlisini versin canim umarim hersey gonlunce olur..Ben ayin basindan beri bostayim. Egitim beni maf etti heleki bakim ve saglik sektöründe oldugumdan hemen calismaya gücüm yok, sonucta 12 gün calis iki gün izin yine 12 gün calis öyle devam edecek hayat. Birde Huzur evine gecmek istiyorum simdiye kadar Stayerimi ambulant da yaptim.
He vakit gecirebildik biraz, iste mac morali bozdu ama bizim. Birseyler siparis ettik o desen 2 gölü yedikten sonra geldi.. biraz tuaf, biraz gerici ama sabaha karsi sabah olmasinin keyfini yaparken unutulmayacak bir gün daha gecirmis olduk.
Oooo A AklinYolu1 soylencek en son seylerden biriBi mazefte senin başına dussun emi
Yazmadin olum.aratma beni.Bak bakalım cevap yazmismiyim
Allah hayirlisini versin canim umarim hersey gonlunce olur..
Evet moral bozucuydu
Neyseki beraber hos vakit gecirmissiniz ediyle büdü sizi
Kristallesmis halin olsun bari.Bi mazefte senin başına dussun emi
fakat pestilimiz cikti. Benimki sabah ise gitti geldi iste mac ti falan, kuzenin kayinvalidesinin ucagi da 2 saat gecikme yaptiginda hepimiz birden koltkta yerde bir yigildik sorma. Herifler kayinvalideyi almaya gittiler bende gelin geline kendimize gelmekle ugrastik.
Gece gece gülme krizlerine bile girdik, gören bizi birseyler cekti icti sanirdi kesin
Kuslarimin ceneleri düstü.. girik mirik cacaca cuk cuk ediyorlar
Bol bol dinlen bugun:)
13 nolu odadakinin yanina atmasinda oda numarasina raziyim.
Kuslarimin ceneleri düstü.. girik mirik cacaca cuk cuk ediyorlarnereye dinleniyim
İnanım mi6, 25 ,27 ,28 nerdeyse hic girmiyor
15, 24 mazaretleri var .
arada aktif ve eh iste olanlar var.
Kristallesmis halin olsun bari.
Aslinda ben seni korumustum cunku seninle ugrasan o ama ugrassin artik no problemo.
Bu benim herifin yatisina benzer. Bendeki yatma sekli hic kimsede yoktur. uykuda saat gibi sagimdan soluma dönerimMubislerin mi var. Al iste yatacaksan boyle yatacaksin.
Ustlerine birsey ört uyurlar.Kuslarimin ceneleri düstü.. girik mirik cacaca cuk cuk ediyorlarnereye dinleniyim
Bu benim herifin yatisina benzer. Bendeki yatma sekli hic kimsede yoktur. uykuda saat gibi sagimdan soluma dönerim
Ustlerine birsey ört uyurlar.
Sana edecek cok guzel bi duam var ama bedduami olur acaba diye tereddutteyim:)))))Seni topigin sohbetle en alakasiz uyesi sectim. Bu nasil selamdir.
Mazef onu anlatsin o en buyuk ceza olur ona.
Ben okuyorum zaten bi nadasa biraktigim kisim kaldi.
Sana edecek cok guzel bi duam var ama bedduami olur acaba diye tereddutteyim:)))))
Ben cok besledim. Hafif yanlarini acik birakip kafesin ustune birsey ortunce karanlik oluyor dinlenmeye geciyor..Ben de cok donerim sirt ustu karin ustu, sag sol benden sorulur.
Resimlerini koysana. Bende de iki tane var. Biri benden zeki. Yemek yerken kapiya ayagini koyar ki kapatmiyim.
Hayvanlara ozgurluk.
Ev sahibesi taraf tutuyorsun oyle mi?Oda degerlendirmesi :
6, 25 ,27 ,28 nerdeyse hic girmiyor
15, 24 mazaretleri var .
Arada aktif ve eh iste yazsam mi acaba diyenler var.
Kristallesmis halin olsun bari.
Aslinda ben seni korumustum cunku seninle ugrasan o ama ugrassin artik no problemo.