⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ustlerine birsey ört uyurlar.

Hahha yok kiyamam zaten dünden beri karanliktalar. Sabaha kadar uslu uslu uyumuslar birde bir ucma hevesleri var Kartal gibi masallah. Simdi benim odadan gecip oturma odasinda muszurluk oyunu yapmaya baslarlar.

Ben de cok donerim sirt ustu karin ustu, sag sol benden sorulur.

Resimlerini koysana. Bende de iki tane var. Biri benden zeki. Yemek yerken kapiya ayagini koyar ki kapatmiyim.

Hayvanlara ozgurluk.

Kus beyinli deyip gecmemek lazim. Birde ikiside zilli mi zilli. Biri Perdeye veya Koltuga konsun kardesi hemen lafini ederde bana seslenir bu yine konulmayacak yere kondu diye

Cok seker bu. Alerjim olmasa bende beslerdim boyle bisey. Ama ben olduklari yerde bile duramiyorum

Ilk baslarda benimde hapsurmaya basladim. Ondan evvelde dag sicanim var (avuc kadar hamsterlerden) onunda samani cok etkilerdi.

Bunlarida ama armagan edildiginde vermek istemedim sonucta benimkinin ilk yetistirdigi kuslar ve tanistigimiz zamanlarda bana hediye etmisti. Ilk 2-3 Hafta zorlandim ama sonrasinda alisti vucutum. Ileride Kedim olsun istiyorum ama bizimkinin masallah neredeyse herseye alerjisi var.

Benimki alerjik astim canim ya oyle zamanla alisilacak bisey degil malesef. Nerdeyse her sey oksuruk krizibe sokuyo beni

Ay cirkinnn seyler.

Baya alismislar sana ne guzel.

Evet, bir ara 6-8 Hafta Kayinvalidem bakti onlara, Türkiyeye gidip sonrasinda yazili finallerimin oldugunda. Kayinvalideme gittigimde bir severim dedim, resmen kiclarini cevirdiler. Simdi de Popoma basima ayagima heryerime yerlesiyorlar. Kardes arasi biraktigim icin insana pek yanasmazlar. Tek basina olunca insan eline daha tez gelirler ama ben yalniz basina kalmalarini sevmem.Düsünsene Hayvanat bahcesinde tek basima o canlarin arasinda kalsam?

Illa bir hayat arkadasi sart yani.. basimi bazen cacacalariyla agritiyorlar ama canlari sag olsun. Analari gibi gaddar degiller en azindan

Benimki alerjik astim canim ya oyle zamanla alisilacak bisey degil malesef. Nerdeyse her sey oksuruk krizibe sokuyo beni
Öyle bir durum bende yasadim, bir ara ne ekmek ürünleri nede Misir gibi seyler yiyebiliyordum. Ve de aksine Dedemlere gittigimde, sene 2012 idi galiba, öyle bir hapsirma yakaladi ki beni 20-25 kere pes pese, gözler burun akmaya basladi sonrasinda nefes alamadim ve tatilimi köye ugramadan gecirdim. Sonrasinda allahtan düzeldi.

Kardes mi bunlar simdi. Kalmasinlar yalniz. Dogru olani yapiyorsun.

Bana da tek yetistirmek gaddarlik gibi geliyor.

Onlarin da arkadasa ihtiyaci var. Zaten alisan oyle de alisiyor.

Avian alerji testi var yaptirdin mi?

Kardes mi bunlar simdi. Kalmasinlar yalniz. Dogru olani yapiyorsun.

Bana da tek yetistirmek gaddarlik gibi geliyor.

Onlarin da arkadasa ihtiyaci var. Zaten alisan oyle de alisiyor.

Avian alerji testi var yaptirdin mi?

Evet alismak isteyen öyle alisir. Ben zorlamam etmem baktim bir sabahin köründe (kafeslerini de kapamam, ancak baktim televiyona göz diktiklerinde iceride birakirim) sol popomun üstüne yerlesmis bik bik edip kemirmeye basladi beni zilli

Bir arkadasin kuslari hemen alistilar kendilerine. Bendeki sorun kardeslerin biri annesinin saldirisina ugradigindan korkak ve bir o kadar da muzur

Alerji testleri falan bu sefer yaptirmadim. Bende genelde bastan ani reaksyon olup sonra kesiliyor. Zamaninda Hamsterimin triplex villasini temizlerken bile nefes daralmasi yasardim ama garibim zaten 3 yildan fazla yasamayacagi belliydi sonra 1 yil da öyle idare ettik.

RevitaLash olmasi lazim. 40 pound ya verilir mi.

Ben bi ara kullandim da alerji yapti.

Yukseleni aslandir onun.

Tamam 14 numara.Niye yukseldikce odalarin degeri artiyor. Biliyorsun.
Revita lash ok bakıcam bi ara
Benim halam da amazondan ısmarlıyo bi tane ama adını bilmiyorum 50 küsür euro o da
Gelmemi. Simdi anasigile gitti.
Dönemeyesice
Bide demiomu şiddet gördüm diye aah Vanessa, Ahın tuttu. hayırlısı lingen . En sevdiğin filmi hangisi eceba?
Hepsini seviyorum inanır mısın, Ama makas ellerdeki Edward rolünde o hüzünlü yüz ifadesi beni benden alıyor, adam her filmde ayrı bi yüz ayrı bi karakter... Jack sparrow zaten artık bi fenomen
Tom hanson ölümcül cazibe
Glen lantz kendisine ilk aşık olduğum rol
Turistteki Frank rolü sığınılacak bir liman gibi derin
Barnabas Collins ye bitir ıssır parçala tadında
John willmot geçmiş yüzyılların karanlık yüzü
Mort rainey psikolojimi ters düz eden bir karakter
Ne bilim hepsini seviyorum işte
Sen bu hirsla 2 numeroya da yerlesirsin. Gerci denas kimseye kaptirmaz. Gece gunduz yazar yine de mesaj sayisi sizden cok olur.

Biraz da Matt Damon dan bahsedin. Hep Johnny olmuyor.

Sevmem ben Johhny i fazla. Esmer sevmiyorum.
Sen şanslısın seninki pek rağbet görmediği için
Baksana elimi sallasam Johnny hayranı çarpıyor, otur şükret sana kaldı seninki diye
Bacı sen ne diyon Allah aşkına tekli sıralı yok mu bu kirpiğin normali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…