⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

lingen lingen zaten bugun orda kalip yarin evlerine gidiyorlar. Bayramda bidaha gelecekler ve bayram tatili 9gun. Nasil katlanilir bilmem. Okul varken en azindan yarim gun yirtiyodum da. Simdi kurtulusim da yok.

Canim yasanir da. Ev eski biraz. Elden gecmesi gerek. Onada baya para lazim. Seneye belki satmayi dusunuyoruz. O yuzden masraf etmek istemedik. Seneye satmaktan vazgecersek yaptiracaz bisiler.

Ben ayin basindan beri bostayim. Egitim beni maf etti heleki bakim ve saglik sektöründe oldugumdan hemen calismaya gücüm yok, sonucta 12 gün calis iki gün izin yine 12 gün calis öyle devam edecek hayat. Birde Huzur evine gecmek istiyorum simdiye kadar Stayerimi ambulant da yaptim.

He vakit gecirebildik biraz, iste mac morali bozdu ama bizim. Birseyler siparis ettik o desen 2 gölü yedikten sonra geldi.. biraz tuaf, biraz gerici ama sabaha karsi sabah olmasinin keyfini yaparken unutulmayacak bir gün daha gecirmis olduk. :KK70:
Ambulant daha iyi değil mi ya, stationa geçersen çok stresli dayanılır gibi değil
Mubislerin mi var. Al iste yatacaksan boyle yatacaksin. :KK70:

en-komik-hayvanlar--968550.jpg
Ay çok tatlı yaaaaa bayıldım:KK36:

Kıııızzz adı ne bu tipitipin çok tatlııı:KK37:
lingen lingen bizde her türlüsü var :KK70:
Bi de açıklasan hiç fena olmaz:KK70:
lingen lingen zaten bugun orda kalip yarin evlerine gidiyorlar. Bayramda bidaha gelecekler ve bayram tatili 9gun. Nasil katlanilir bilmem. Okul varken en azindan yarim gun yirtiyodum da. Simdi kurtulusim da yok.
Yerinde olmak istemezdim :KK75:

Hani doseseniz elti gelince oraya kacardiniz
Kiz onun anasi babasida ayni yerde yasiyor. Benimki bahce yapti ya evin onune. Cesit cesit agac dikti. Kayisi ekmis. Kayisi da hemen meyve vermis. Ama 3 5 bisey yani. Zekasi beyninden fiskiran eltim hamileyim diyip yemis bunlari. Benimki bisey dememis tabi ama cildirmis. Bende duyunca kafayi yedim.
Anasigilin kocaman kayisi agaci var ustu kayisi dolu. Karsi komsumuz esimin yeyzesi 2 tane kocaman kayiso agaci var basi kayisi kayniyor. Fazla zeki eltim gelip bizim daha yeni diktigimiz kayisinin meyvesini yiyor.
Esimde bende emek verdigimiz seyin ilk meyvesini kendimiz yiyelim isteyen kisolleriz. Seneye hepsini yesin. Ya da 1 2 yesin biraksin hepsi yenir mi ya.

lingen lingen yani kirpik konusunda teklisi coklusu ne ararsan..

o tatli dedigin ama zilli ve bir o kadar da cadilarin asil adlari ; Cirkin & Bartlak (ikincisi bardagin icine düsmüste ismini öyle kesfetmis bizimki)

Bizim ana da Karamela & Papatya isimlerini takti onlara :KK70:

Kiz onun anasi babasida ayni yerde yasiyor. Benimki bahce yapti ya evin onune. Cesit cesit agac dikti. Kayisi ekmis. Kayisi da hemen meyve vermis. Ama 3 5 bisey yani. Zekasi beyninden fiskiran eltim hamileyim diyip yemis bunlari. Benimki bisey dememis tabi ama cildirmis. Bende duyunca kafayi yedim.
Anasigilin kocaman kayisi agaci var ustu kayisi dolu. Karsi komsumuz esimin yeyzesi 2 tane kocaman kayiso agaci var basi kayisi kayniyor. Fazla zeki eltim gelip bizim daha yeni diktigimiz kayisinin meyvesini yiyor.
Esimde bende emek verdigimiz seyin ilk meyvesini kendimiz yiyelim isteyen kisolleriz. Seneye hepsini yesin. Ya da 1 2 yesin biraksin hepsi yenir mi ya.
Bilerek yapmıştır kızım o.sizi sinir etmek için.

X