- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.881
Ay cok tatli bunlarMubis in zaferi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok tatli bunlarMubis in zaferi.
Hahahahahah evet benzer oldu aslında taşlayacakmışsınız gibi geldiKiz istanbulda trafigi durdurup sonrada vaz gectim karsiya gecmekten demek gibi bisey bu
Tamam ya sustum. Hergun tıp oynayan ogrencileriniz olursa onlar gibi olursunuz iste.Sen yazma zeymur elimde kalican.
Dışarı ciksam asfata yapışırmiyim acep
Okuyamadım coook var dun girip okuyamadım hic
Aa olsun sevdiceginle olmussun en azindanYa okumadan devam etmekde biraz garibime geliyor. Imkanim oldukca okurum.
Uyuyabilirim sorun degil ama bütün gece ayaktaydim. Dün benimki Maci kuzenlerimle izleyelim diye almaya geldi gittik izledik, hay izlemez olaydik. Sonrasinda Kuzenin sevgilisinin anasi teeeeee Adanadan Alamanyaya geldi onu almaya gittik. Birde Ucak roter yapinca benim eve varmam 6 yi buldu.. sonrasinda da bir bayilmisim sorma yani
Yok kız sıcaktan ordan bakınca çok mu Sakar görünüyom aşk olsun bebemSicakliktan mi yoksa sakarliktan mi?
zey-mur luc argo saka sevmiyormus. Atmasin seni 13 nolu odaya
Topik sahibi, butun yorumlar sizin icin degerli olmaliydiOkuma dal ya ben de oyle yapicam bundan sonra. Sanki ansiklopedik bilgi veriliyor. 23 numara bosaldi seni de oraya alalim.
Dışarı ciksam asfata yapışırmiyim acep
zey-mur luc argo saka sevmiyormus. Atmasin seni 13 nolu odaya
Topik sahibi, butun yorumlar sizin icin degerli olmaliydi
Kiz sana sabahleyin ne haber dedik hic sallamadin. Ayrildik mi buraya kadar miydi kader aglarini ördü mü
Ben ayin basindan beri bostayim. Egitim beni maf etti heleki bakim ve saglik sektöründe oldugumdan hemen calismaya gücüm yok, sonucta 12 gün calis iki gün izin yine 12 gün calis öyle devam edecek hayat. Birde Huzur evine gecmek istiyorum simdiye kadar Stayerimi ambulant da yaptim.Aa olsun sevdiceginle olmussun en azindan
Calismiyor muydun sen izin mi aldin bugun?
Mazef sana ni didi bakSeni topigin sohbetle en alakasiz uyesi sectim. Bu nasil selamdir.
Mazef onu anlatsin o en buyuk ceza olur ona.
Ben okuyorum zaten bi nadasa biraktigim kisim kaldi.
Bak bakalım cevap yazmismiyimKiz sana ne haber dedik hic sallamadin. Ayrildik mi buraya kadar miydi kader aglarini ördü mü
YaşasınOkuma dal ya ben de oyle yapicam bundan sonra. Sanki ansiklopedik bilgi veriliyor. 23 numara bosaldi seni de oraya alalim.
Bi mazefte senin başına dussun emiSeni topigin sohbetle en alakasiz uyesi sectim. Bu nasil selamdir.
Mazef onu anlatsin o en buyuk ceza olur ona.
Ben okuyorum zaten bi nadasa biraktigim kisim kaldi.