⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Mubis in zaferi. :rapci:

kus_kedi_komik_resim.jpg
Ay cok tatli bunlar

Ben 5 sayfanın ustundeysr okumuyorum altındaysa okuyorum.6 sayfaya ffederim okurum ama 7 sayfadan sonrasının hiç şansı yok okumam:KK53:

Ya okumadan devam etmekde biraz garibime geliyor. Imkanim oldukca okurum. :ıslık:

Uyuyabilirim sorun degil ama bütün gece ayaktaydim. Dün benimki Maci kuzenlerimle izleyelim diye almaya geldi gittik izledik, hay izlemez olaydik. Sonrasinda Kuzenin sevgilisinin anasi teeeeee Adanadan Alamanyaya geldi onu almaya gittik. Birde Ucak roter yapinca benim eve varmam 6 yi buldu.. sonrasinda da bir bayilmisim sorma yani :KK70:
Aa olsun sevdiceginle olmussun en azindan :-)
Calismiyor muydun sen izin mi aldin bugun?

Aa olsun sevdiceginle olmussun en azindan :-)
Calismiyor muydun sen izin mi aldin bugun?
Ben ayin basindan beri bostayim. Egitim beni maf etti heleki bakim ve saglik sektöründe oldugumdan hemen calismaya gücüm yok, sonucta 12 gün calis iki gün izin yine 12 gün calis öyle devam edecek hayat. Birde Huzur evine gecmek istiyorum simdiye kadar Stayerimi ambulant da yaptim.

He vakit gecirebildik biraz, iste mac morali bozdu ama bizim. Birseyler siparis ettik o desen 2 gölü yedikten sonra geldi.. biraz tuaf, biraz gerici ama sabaha karsi sabah olmasinin keyfini yaparken unutulmayacak bir gün daha gecirmis olduk. :KK70:

X