- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.841
Offroadla dogdu sanki. Allam ya. Yancisida yanindami?Hr komşu demiskensevmistim ben komşunun.
Bende uykusuz.bide benim öküz gene ofroda gitti
He he tililililiDolan, ay Dola naaa
Operim ben senin yerine. Op op doyamiyor zaten insan. Opmeye bahane olur:)Ay Kıyamam ben ona... napsin oda , öptüm onu
Allah yardimcin olsun. Allah sana sabir versin. Allah ne muradin varsa versin...( dilenci duasi gibi oldu ya)Yeni komsun benim
miladre 11 sayfa kaldi ha gayret
Vallahi varya eve sabah geldim ve okumaya baslayim derken bir dalmisim uykuya sorma.. ama basardim, sonuna kadar okudum!
Gunaydin
Merhaba, tekli kirpikler mi? kalici kirpikler mi yoksa hani ne tarzda?Aranızda takma kirpik kullanan vaa mı?
Neden ki korkutma beni yaaaaAllah yardimcin olsun. Allah sana sabir versin. Allah ne muradin varsa versin...( dilenci duasi gibi oldu ya)
Seni soru yagmuruna tutacak. Aklina ne takilirsa soracak. Iki dakka durmaz cenesi. A AklinYolu1 ye yalvaracaksin nolur odami degistir diye.Neden ki korkutma beni yaaaa
Ben hic okumuyorum eski sayfalari A AklinYolu1 topige ihanet mi ediyorumOh be,.. önce bana Günaydin size Merhaba yoksa tam tersi veya esit mi olsun ona siz karar verin.
Yazilan Mesajlari okuyana kadar bir yasima daha girdim vallahi,.. ne ceneniz düsük müs aman aman(elbette saka )
Ne var ne yok Gününüz geceniz nasil gecti?
Merhaba, tekli kirpikler mi? kalici kirpikler mi yoksa hani ne tarzda?
Ben takiyorum cogunlukla teklikleri kullanirdim ama simdi siraya dizilmis kirpikleri takiyorum.
Komşum hoşgeldin.Yeni komsun benim
Ben hic okumuyorum eski sayfalari A AklinYolu1 topige ihanet mi ediyorum
Oh ne guzel benim yerime de uyusaydin
Lan defol git bu komşumu bari kaçırma uyuz kariSeni soru yagmuruna tutacak. Aklina ne takilirsa soracak. Iki dakka durmaz cenesi. A AklinYolu1 ye yalvaracaksin nolur odami degistir diye.
Ya okumadan devam etmekde biraz garibime geliyor. Imkanim oldukca okurum.Ben hic okumuyorum eski sayfalari A AklinYolu1 topige ihanet mi ediyorum
Oh ne guzel benim yerime de uyusaydin
Aynen valla.yalniz bu sefer.ama karar verdim bidaha ofroad var derse dicenki git eğlen ma haftaya zeynebe bak ben gezim.kabul ederse güle guleOffroadla dogdu sanki. Allam ya. Yancisida yanindami?
Bulacam simdi.Sen bi oncekini bile okumuyorsun. Bak dedikodunu yapmisim atladin.
Bulacam simdi.
Ya ben mobilden giriyorum her yer reklam berbat bisey mobilde. Ondan zor. Bakacagim birazdan.
Zulüm gibiSeni etiketlemedim zor bulursun.
Zulüm gibi
Ben biliyorum hangi mesajZulüm gibi