- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.821
Sagolasin canim Allah razi olsunCok sevindim canim. Gozunaydin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canim Allah razi olsunCok sevindim canim. Gozunaydin.
Yorgun sen nasilsin. Senin komsuyu kacirdim galiba ben. Gozune gorunmesem iyi olurNabersiniz
Bilemedim ne diyeceğimi.
Ne sir ciktigini gordun ne ayip
Normal o olur. Kabus ruya bisiler goruyodur. Onun donemi simdi.Gece böyle uyanip uyanip ytaktan dusmus gibi feryat figan ağladı.
Sağol canım.hepimize☺Allah kolaylik versin insallah.
Babasi napti?modundayim babalı kızlı beni delirtecekler
Hic sir vermedim ki sana goreyim.
Seni nasil iyi anliyoruuum. Benim bebelerde seninkiler gibi yakin yastalar ve kucucukler. Anamdan emdigim sutu burnumdan fitil fitil getiriyorlar:)Sıcağında etkisi var tabi. Ama var bende iki canavar canıma okuyorlar bu ara.Birazda kosturunca devreler yandı iyice
Aaa iyi o zaman.Çok yükseklerde gözüm yok ama şu sıralar iyi şeyler olsun hayatimda.Ihtiyacim vaaaaarrrrrRevitaLash olmasi lazim. 40 pound ya verilir mi.
Ben bi ara kullandim da alerji yapti.
Yukseleni aslandir onun.
Tamam 14 numara.Niye yukseldikce odalarin degeri artiyor. Biliyorsun.
Gelmemi. Simdi anasigile gitti.Geldi mi senin yılan
En iyisi olsun insallah. Allah guc kuvvet versin sana.Aaa iyi o zaman.Çok yükseklerde gözüm yok ama şu sıralar iyi şeyler olsun hayatimda.Ihtiyacim vaaaaarrrrr
Bide demiomu şiddet gördüm diye aah Vanessa, Ahın tuttu. hayırlısı lingen . En sevdiğin filmi hangisi eceba?Duruşma ağustosa ertelendi maalesef
Amber pisliği bi işler çeviriyo sanırım yine
Ah bi olsa o şanssss
Aaa iyi o zaman.Çok yükseklerde gözüm yok ama şu sıralar iyi şeyler olsun hayatimda.Ihtiyacim vaaaaarrrrr
Bide demiomu şiddet gördüm diye aah Vanessa, Ahın tuttu. hayırlısı lingen . En sevdiğin filmi hangisi eceba?
Bütün gecemiNormal o olur. Kabus ruya bisiler goruyodur. Onun donemi simdi.
Dolan, ay Dola naaaSarkiii soyleyemmi kizlarrrrrr sizeee. .Benim uzun havammm unludur basliyorummm hazirmisniz
Buraaaaadaaaannnnnnnnnn birrrr atliiiiiii gectiiiiii valllaaa kardes yaramaaaaaa bastiiii gectiiiiii ben be nnnn herdertttennnn yikilmazdimmmm derdiii yaktiiii gectiiiiiiii he he heee
Hr komşu demiskensevmistim ben komşunun.Yorgun sen nasilsin. Senin komsuyu kacirdim galiba ben. Gozune gorunmesem iyi olur
Her uykuya dalmasinda goruyosa butun gece olur zatenBütün gecemi
Ay Kıyamam ben ona... napsin oda , öptüm onuOkudum canim da bebim kiz uykusinu benden almis. Anasi kilikli azcik seste isikta uyumuyor. Evde kalabalikti ya gece ondan direndi. Millet yatinca benim kizda yatti.
Yeni komsun benimHr komşu demiskensevmistim ben komşunun.
Bende uykusuz.bide benim öküz gene ofroda gitti