- 15 Haziran 2016
- 174
- 291
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.801
Alemsin lucky.Allah daim etsin.O sana annelik yapmasin da.
Hic boyle klasik seyler; karpuzun agacta buyumemesine sinirlendim. Kaysinin yerde oyle iste.
Ne oldu kiz soyle kimseye dememO sana annelik yapmasin da.
Hic boyle klasik seyler; karpuzun agacta buyumemesine sinirlendim. Kaysinin yerde oyle iste.
Sinirli olmasini mi daim etsin:))Alemsin lucky.Allah daim etsin.
Yok be canım ALEM olmasini.Benim devreler bu ara yorgun yazmışım ışte anla sen☺Sinirli olmasini mi daim etsin:))
Takiliyorum canim. sicaklardandir. Cehennem gibi burasi :)Yok be canım ALEM olmasini.Benim devreler bu ara yorgun yazmışım ışte anla sen☺
Sıcağında etkisi var tabi. Ama var bende iki canavar canıma okuyorlar bu ara.Birazda kosturunca devreler yandı iyiceTakiliyorum canim. sicaklardandir. Cehennem gibi burasi :)
Tosbaanı sevsinler:)Benim tosbam cok iyiymis ya
Beratti hangi markayı kullanıyor?@beratti var ya hani pinti olan.Kirpik bakim serumu kullaniyor ama onunki cok pahali. Cok guzel kirpikleri var.
Sems Arslan bi kirpik yagi onermisti ona bak netten ama ben cok hassasim kullanamiyorum.
Tosba derken cozemedim. Hangi uyeye diyor dedim yine.Bebis mi hadi gozun aydin.
Kız Oğlak burcu mu sabırlı?????Hic bazen geliyorlar bana soldan soldan ama dizginliyorum.
Oglak ta guzel burc sabirli caliskan. Kova olmasin deli dolu oluyor onlar.
Eyüdür yawyım sen nabayonNabersiniz
Okudum canim da bebim kiz uykusinu benden almis. Anasi kilikli azcik seste isikta uyumuyor. Evde kalabalikti ya gece ondan direndi. Millet yatinca benim kizda yatti.Zeymuuurr, iyi geceler canım, Felak ve nas surelerini biliyorsan oku yavruya, iyi gelir (bana annem derdi hep)
Geldi mi senin yılanOkudum canim da bebim kiz uykusinu benden almis. Anasi kilikli azcik seste isikta uyumuyor. Evde kalabalikti ya gece ondan direndi. Millet yatinca benim kizda yatti.
Alemsin lucky.Allah daim etsin.
Ne oldu kiz soyle kimseye demem
Aramizda kulagima fisilda
Bende idare ediyorum iste sekerimEyüdür yawyım sen nabayon
Fark yapmaz canım sen bilirsin.Bana uyar.Cumlemizin.
14 numara bosaldi seni alalim ?
Senden sir cikmaz bilmez miyim.
Genelde ben paylasmam boyle cografik sinirlendigim seyleri ama historic bi seye sinirlenirsem anlatirim.
Ne sevmezdim cografyayi hala bilemem Kenya nerde Nairobi nerde.
Bilemedim ne diyeceğimi.Cumlemizin.
14 numara bosaldi seni alalim ?
Senden sir cikmaz bilmez miyim.
Genelde ben paylasmam boyle cografik sinirlendigim seyleri ama historic bi seye sinirlenirsem anlatirim.
Ne sevmezdim cografyayi hala bilemem Kenya nerde Nairobi nerde.
Yinemi kiz uyumadi. Ne bu asabiyet?
Tosbaanı sevsinler:)
Çok sevindim canım
Beratti hangi markayı kullanıyor?
Kız Oğlak burcu mu sabırlı?????
Benim kızım da Oğlak sabırsızlığıyla canıma okuyor
Eyüdür yawyım sen nabayon
Fark yapmaz canım sen bilirsin.Bana uyar.
Allah kolaylik versin insallah.Sıcağında etkisi var tabi. Ama var bende iki canavar canıma okuyorlar bu ara.Birazda kosturunca devreler yandı iyice
Cok sevindim canim. Gozunaydin.Benim tosbam cok iyiymis ya
Gece böyle uyanip uyanip ytaktan dusmus gibi feryat figan ağladı.Yinemi kiz uyumadi. Ne bu asabiyet?