- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.861
Kizim uyuz biri olarak karakterime yarasir birsey yapip seni uyuz ediyorumLan defol git bu komşumu bari kaçırma uyuz kari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizim uyuz biri olarak karakterime yarasir birsey yapip seni uyuz ediyorumLan defol git bu komşumu bari kaçırma uyuz kari
Off oda pis pazarlik olmus beAynen valla.yalniz bu sefer.ama karar verdim bidaha ofroad var derse dicenki git eğlen ma haftaya zeynebe bak ben gezim.kabul ederse güle gule
Bu sefer ses etmedim.a ma bidahakine bu pazarlıkla karşılaşacak.banada yazık ya.bunaldim artık.w cye bile onla gidiyorum.bi uzaklaşım izleyin yaniOff oda pis pazarlik olmus be
2 numero sizin olsun hihSen bu hirsla 2 numeroya da yerlesirsin. Gerci denas kimseye kaptirmaz. Gece gunduz yazar yine de mesaj sayisi sizden cok olur.
Biraz da Matt Damon dan bahsedin. Hep Johnny olmuyor.
Sevmem ben Johhny i fazla. Esmer sevmiyorum.
Benim telde adblocker varmis. Kk ya girecegim zaman uyari verip duruyor. Ben ne oldugunu bilmiyodum ama anladigim kadariyla baya ise yarar biseymisBulacam simdi.
Ya ben mobilden giriyorum her yer reklam berbat bisey mobilde. Ondan zor. Bakacagim birazdan.
2 numero sizin olsun hih
Site reklamdan kazaniyor. Ee adb reklam onleyici..sitede sana kiziyordur. Uyuz kadin sunu cikar reklam gorsun gozun gonlun diyeBenim telde adblocker varmis. Kk ya girecegim zaman uyari verip duruyor. Ben ne oldugunu bilmiyodum ama anladigim kadariyla baya ise yarar biseymis
Tebrikler bildiniz ama bi sey kazanmadiniz.
Benim telde adblocker varmis. Kk ya girecegim zaman uyari verip duruyor. Ben ne oldugunu bilmiyodum ama anladigim kadariyla baya ise yarar biseymis
Valla elinde olsa ana avrat duz gidecekte efendiligi elden birakmayip sadece kazancimiz reklam lutfen(!) Su adblockeri kaldirin diyo:))))Site reklamdan kazaniyor. Ee adb reklam onleyici..sitede sana kiziyordur. Uyuz kadin sunu cikar reklam gorsun gozun gonlun diye
Yazılanları okuyayım dedim anacım bitmiyo bitmiyo üstüne artıyo azcık durun da okuyayım akşam devam edersiniz hahay
Yok chrome kullaniyorum oda isimi goruyo benim. Pek bisey yapmadigim icin nette.Mozilladan mi giriyorsun? Mozilla daha hizli. Chrome tuhaflasti ben artik chrome kullanmiyorum.
Hadi tıp oynayalim.1-2-3 tıp.Yazılanları okuyayım dedim anacım bitmiyo bitmiyo üstüne artıyo azcık durun da okuyayım akşam devam edersiniz hahay
Okuyamadım coook var dun girip okuyamadım hicTamam yazmiyoruz susun kizlar.
Yok yok üşendim okumaya cok var siz devam edin teşekkurler teşekkrlerHadi tıp oynayalim.1-2-3 tıp.
Oku sen arkadasim -)
1 2 3 tıp konusanin agzina ........ girsin(.... gelen yere yazacak cok sey var da siz akliniza be geliyosa onla doldurun boslugu)Tamam yazmiyoruz susun kizlar.
Kiz istanbulda trafigi durdurup sonrada vaz gectim karsiya gecmekten demek gibi bisey buOkuyamadım coook var dun girip okuyamadım hic
1 2 3 tıp konusanin agzina ........ girsin(.... gelen yere yazacak cok sey var da siz akliniza be geliyosa onla doldurun boslugu)