⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Çaktım gitti ayrıca bu adam her filminde bir başka harika. Hep farklı, bambaşka rollere bürünebiliyor tıpkı Aamir Khan gibi. Bu arada ben de onun hayranıyım
Seni en çok hangi rolü etkiledi? Geçen çocukları "the jungle book" a götürdük, Reklamlarda Alice harikalar diyarında nın 2.cisi çıkar çıkmaz, mad hatter görünür görünmez arkadaşım la birbirimize baktık, o bakışmanin ne anlama geldiğini, sen şimdi anlamışındir. Adamı o tipiyle bile beğeniyoruz,

Ya adam baştan aşağı karizma maşallah bi o bir de dediğim gibi Aamir khan

Vala suanda hamıleyım dıe yapıo uyku fln basıo benı ama dogrunca bakmaz sanmm gece uyanmas benımkı zor kalkıo sahura
Gunaydin karga see etmeden gene karsinizdayim

Varmi online sultan
Gunaydın erkrncısın

Hım benım daha oderdım yok bemde kocam ıse gıderken kalkıom 7 de kahvaltı hazrlıom oda 8 gıde gıdıo ama ılk hamıslım benım sımdj hatrladım benım kardesımde oleydı ne varsa sabhın korunde kalkar aynı odada kalıoduk annemı babamı dıl benı kaldırıodu kak bana yemk ver dıe aba kak aba tv ac dıom aneme gıt yok kapıları kapalı kak benlw oyna okula gıdecem ya uyu yok kak xd anelık daha zor tabı

Ben sen kadar hamileyim bide ustune 16 aylik bebem var

Firsatin var bol bol dinlen. Esini yolladiktan sonra uyu bence.

Allah baslasın canım masalahh ben genelde uyuyorum ama hamılelıktwn daha cok uyorum ve esım gıdınce uyamıyorum bıdestım ben artık anlam veremyorum napyım napmauım cok destm ısı baırqktım eve kapndım cok bunaldım bıldın bı deperıf haldeyım xd

Amin insallah seninkinide.
Hamilelik degistirir insani. Biraz daha alisinca gecer merak etme.

Tunaydin kk:) bakmayın tünaydin dediğime sabah 6 kalkildi. Çocuklar yedirildi ev temizlendi balonlar bilem yıkandı nabeer. Kiz uyutuldu ve kk ya gelindi. Bugün ne olduysa bi hücum kalktım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…