⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Amin canım sağol.bide çocuk var dinlenemiyorum ust işte geliyor. Çocuk yapacağın aman 63959263649606728375060371 kere dusun canım

Belki bundan bile daha fazla düşünürüm
Pek çoçuk seven biri değilim ama onlar da olmazsa olmaz 1 tane olsun en azından..

Belki bundan bile daha fazla düşünürüm
Pek çoçuk seven biri değilim ama onlar da olmazsa olmaz 1 tane olsun en azından..
Birine oturmeye gittik iki hafta falan önce.oda ikinciyi dusunuyirdu birincisi sekiz yaşında şimdi.iki saat oturdum.d iyiki sayende ikinci çocuktan vazgectim

Birine oturmeye gittik iki hafta falan önce.oda ikinciyi dusunuyirdu birincisi sekiz yaşında şimdi.iki saat oturdum.d iyiki sayende ikinci çocuktan vazgectim

Ama yani 8 yaşında olunca 2. düşünülebilir gibi..
Yine de çocuklu olanlar daha iyi bilir tabi :))
Burada birisi yazmıştı, çocuk için 1 az 2 çok diyorlar diye, çok doğruu sanırımm

Ama yani 8 yaşında olunca 2. düşünülebilir gibi..
Yine de çocuklu olanlar daha iyi bilir tabi :))
Burada birisi yazmıştı, çocuk için 1 az 2 çok diyorlar diye, çok doğruu sanırımm
İşte aslında geç kaldı.cunku çocuk sekiz yaşında kendini kurtardı.anneye bağlılığı bitti.odevm ders gibi şeyler hariç tabi.simdi sil baştan hamilelik doğum uykusuz geceler peşinde koş zor gelir insanın gözü e

@befer Saka yapmislar kiz ama yine de hoslanmiyorsan sana bu tur sakalar yapilmasin.

@NIKITA yildiz63 hosgeldiniz. 29 ve 30. numarali odalara yazildiniz.

calamityjane seni de aslan olarak yazdim.

Yine gel. Kapimiz her zaman acik.
Napıyorsunuzzzzz

Hicc ya anca okudum sayfalari.

Cesaret demistik kaldi. :)

Son düzenleme:

Haklısın..
Ama 2 küçük de hiç kolay olmaz.. hangisine bakacağını şaşırır insan :)

Cesaretttt..

Pencereyi açıp bağırsannn meselaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…