- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.701
Amin canım sağol.bide çocuk var dinlenemiyorum ust işte geliyor. Çocuk yapacağın aman 63959263649606728375060371 kere dusun canım
Takmaya degmiyor hiçbirşeyi.öpüyorum canım iyi geceler.Yok canım yok birşey..
Halsizim, moralsizimm :))
Uyu dinlen sen de..
Birine oturmeye gittik iki hafta falan önce.oda ikinciyi dusunuyirdu birincisi sekiz yaşında şimdi.iki saat oturdum.d iyiki sayende ikinci çocuktan vazgectimBelki bundan bile daha fazla düşünürüm
Pek çoçuk seven biri değilim ama onlar da olmazsa olmaz1 tane olsun en azından..
Takmaya degmiyor hiçbirşeyi.öpüyorum canım iyi geceler.
Birine oturmeye gittik iki hafta falan önce.oda ikinciyi dusunuyirdu birincisi sekiz yaşında şimdi.iki saat oturdum.d iyiki sayende ikinci çocuktan vazgectim
İşte aslında geç kaldı.cunku çocuk sekiz yaşında kendini kurtardı.anneye bağlılığı bitti.odevm ders gibi şeyler hariç tabi.simdi sil baştan hamilelik doğum uykusuz geceler peşinde koş zor gelir insanın gözü e
Ama yani 8 yaşında olunca 2. düşünülebilir gibi..
Yine de çocuklu olanlar daha iyi bilir tabi :))
Burada birisi yazmıştı, çocuk için 1 az 2 çok diyorlar diye, çok doğruu sanırımm
öyle mi kendi aranızda bir şaka varsa bimiyorum ama ben anlamadım ben konuyu
bende bu niyetle konuştuğumuzu zannediyordum ama farklı bir şey var galiba neyse
A AklinYolu1 sence ben mi alınganlık gösteriyorum ama burada av mı oluyorum
hayır yani yeni üye filanda değilim ki keklemeye çalışsınlar beni
ben bu topicte biraz vakit geçiririm kafamı dağıtırım diye düşünmüştüm
ama insaların eğlencesi olacaksam almayım
alınganımdır biraz her kafadan bir ses çıkması beni çok rahatsız etti
kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam
3 yıldır üyeyim kims eile tartışmama çalışırım
ama av kelimesi bana ters geldi sanki.
sorun değil kendi aranızdaki espriyi beni katınca tabi ki anlamadım ama av değilim olmam da
size iyi dostluklarMazef
evet zaten bu topiğinde amacı yeni dostlar elde etmek A AklinYolu1 olduğunu düşüenerek gelmiştim.
Napıyorsunuzzzzz
İşte aslında geç kaldı.cunku çocuk sekiz yaşında kendini kurtardı.anneye bağlılığı bitti.odevm ders gibi şeyler hariç tabi.simdi sil baştan hamilelik doğum uykusuz geceler peşinde koş zor gelir insanın gözü e
Aynen ust üste dogursa bi dert araya zaman koysa bir dert.ama kalabileceğini inaniyorsa üst üste yapılmalı diye dusunuyorumHaklısın..
Ama 2 küçük de hiç kolay olmaz.. hangisine bakacağını şaşırır insan :)
Ciksin ben de goreyim. Esra ya cikicam bunlari diyicem. Varsa gelsin diyicem. Beni linc edecekler.
@befer Saka yapmislar kiz ama yine de hoslanmiyorsan sana bu tur sakalar yapilmasin.
@NIKITAyildiz63 hosgeldiniz. 29 ve 30. numarali odalara yazildiniz.
calamityjane seni de aslan olarak yazdim.
Hicc ya anca okudum sayfalari.
Cesaret demistik kaldi. :)
Cesaretttt..
Pencereyi açıp bağırsannn meselaa
Aynen ust üste dogursa bi dert araya zaman koysa bir dert.ama kalabileceğini inaniyorsa üst üste yapılmalı diye dusunuyorum
Ama senin bu yaptığına mızıkçılık denirrrr
Hayır.20-30 yıl sonra belkiHaklısın 2, 3 kaç tane istiyorsan üst üste yap kurtul :))
Sen düşünüyor musun ikinciyi ?
Kizim burasi Londra Turkiye degil. Deli diye hastahaneye yatirirlar beni.
Cezama raziyim.
Hayır.20-30 yıl sonra belki
Ya tüh ikinci çocuk kismetimde yokmuş demekkiKızını evlendirsen o yaşlarda ananne olursunnn
Ya tüh ikinci çocuk kismetimde yokmuş demekki