- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.421
Eee hadiii bismillAhGel gel gellll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee hadiii bismillAhGel gel gellll
Canım biz konuşuyoruz arkadaş olmaya çalışıyoruz ya kiskancliundan öyle diyor sen aldırma ona
Sen benim yeni avim derse ne kadar hos olur sence. Sakin kanma bu sozlere kamuflaj bu laflar
Cok kiskandim kiskancligimdan ikiye ayrildim. Simdi 2 zeymurla ugrasacan:)))))Canım biz konuşuyoruz arkadaş olmaya çalışıyoruz ya kiskancliundan öyle diyor sen aldırma ona
Bende memnun oldum nasılsınız?hosbuldum memnun oldum
Yeni arkidisler hoşgeldiniz
hoşbuldumm ayy uzun zamandır bana biberim diyen olmadıydıSaol biberim
Cok kiskandim kiskancligimdan ikiye ayrildim. Simdi 2 zeymurla ugrasacan:)))))
Cok kiskandim kiskancligimdan ikiye ayrildim. Simdi 2 zeymurla ugrasacan:)))))
Sen benim yeni avim derse ne kadar hos olur sence. Sakin kanma bu sozlere kamuflaj bu laflar
bende bu niyetle konuştuğumuzu zannediyordum ama farklı bir şey var galiba neyseCanım biz konuşuyoruz arkadaş olmaya çalışıyoruz ya kiskancliundan öyle diyor sen aldırma ona
tesekkur ederim , sukur iyiyim , siz?? son bir saatim kaldi mesaiyim bitmesine, gecmez artik .Bende memnun oldum nasılsınız?
hoşbuldumm ayy uzun zamandır bana biberim diyen olmadıydı
Senin icin birlesirim diger yarimla. Sana hic is cikarmam merak etme canim.Mazef komşumu ikiye bölüp benim işim zorlaştırma sayın 13
tesekkur ederim , sukur iyiyim , siz?? son bir saatim kaldi mesaiyim bitmesine, gecmez artik .
zey-mur al ayıtla princin tasiniöyle mi kendi aranızda bir şaka varsa bimiyorum ama ben anlamadım ben konuyu
bende bu niyetle konuştuğumuzu zannediyordum ama farklı bir şey var galiba neyse
A AklinYolu1 sence ben mi alınganlık gösteriyorum ama burada av mı oluyorum
hayır yani yeni üye filanda değilim ki keklemeye çalışsınlar beni
ben bu topicte biraz vakit geçiririm kafamı dağıtırım diye düşünmüştüm
ama insaların eğlencesi olacaksam almayım
alınganımdır biraz her kafadan bir ses çıkması beni çok rahatsız etti
kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam
3 yıldır üyeyim kims eile tartışmama çalışırım
ama av kelimesi bana ters geldi sanki.
Canim o kelimeyi ben kullandim da sana ozel bosey olarak kullanmamistim. Espiriydi sadece. Kirildiysan ozur dilerim. Ben av derken dalga gecilecek anlaminda kullanmadim. Mazefle biz zaten onceden tanisoyoruz. Bizi taniyor. Yeni arkadaslar ariyor anlaminda kullandim. Yanlis yere gittiyse kusira bakma.öyle mi kendi aranızda bir şaka varsa bimiyorum ama ben anlamadım ben konuyu
bende bu niyetle konuştuğumuzu zannediyordum ama farklı bir şey var galiba neyse
A AklinYolu1 sence ben mi alınganlık gösteriyorum ama burada av mı oluyorum
hayır yani yeni üye filanda değilim ki keklemeye çalışsınlar beni
ben bu topicte biraz vakit geçiririm kafamı dağıtırım diye düşünmüştüm
ama insaların eğlencesi olacaksam almayım
alınganımdır biraz her kafadan bir ses çıkması beni çok rahatsız etti
kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam
3 yıldır üyeyim kims eile tartışmama çalışırım
ama av kelimesi bana ters geldi sanki.
tmm o zaman anlaştıkSenin icin birlesirim diger yarimla. Sana hic is cikarmam merak etme canim.
O oada ben kendi odamdayim. Ne yapar eder bilmem. Hamile ya ha bire yatiyo. Benim bildigim artik uyku hali biter Ma masallah hala yatip duruyo. Cocuklar tv izliyo bu uyuyo.tmm o zaman anlaştık
elityle evin havası ne alemde?
Aman aman bari etkisiz halde kaliyor birak yatsinO oada ben kendi odamdayim. Ne yapar eder bilmem. Hamile ya ha bire yatiyo. Benim bildigim artik uyku hali biter Ma masallah hala yatip duruyo. Cocuklar tv izliyo bu uyuyo.
Ya ben ne bilem yanlis anlicagini. Bambaska yere cekmis olayi arkadas.zey-mur al ayıtla princin tasini