- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.321
Duzenle mesajini. Bura bizim topik degil kufur falan hos degil.Ne diyim başka sen beni beğenmesi isteme bende boynunami sarılın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duzenle mesajini. Bura bizim topik degil kufur falan hos degil.Ne diyim başka sen beni beğenmesi isteme bende boynunami sarılın.
Senin faydana olir sekerim:))))Esah mi deyon zey-mur bak baa ne diyiii
MantikliSenin faydana olir sekerim:))))
Karne saatini bekliyorum bos bos. Versekte eve gitsek.Eeeee napiyorsunuz yahu uyuyor mu herkes
Yaz bakiim merak ettim. Daha erken degilmi yav. Ne ara yazdin ne ogrendin de yazdin.Ben komşum hakkındaki yazımı yazdım buraya da yazimmi
Ben komşum hakkındaki yazımı yazdım buraya da yazimmi
huuhuu , timam denascim, geldim,OriginalNIKITA buraya gel balim.
Hosgeldin canim. Grup tamamlandi. Bide naneelimoonn geldimi tamamiz:)huuhuu , timam denascim, geldim,
herkese günaydinlar, hayir dolu olsun vakti Cuma
Super bi yazi olmus. Cok acik ve net. Tespitlerine bayildim
Bide dorduncu nokta vardı da o fazla gelir diye sildim uç nokta tam oldu benceSuper bi yazi olmus. Cok acik ve net. Tespitlerine bayildim
buyrun benim
hosgordum zeymurcum,nasilsin?Hosgeldin canim. Grup tamamlandi. Bide naneelimoonn geldimi tamamiz:)
Senin hakkındaki yazımı yazdım okudunmu komsumbuyrun benim
bende anlamadım kiYaz bakiim merak ettim. Daha erken degilmi yav. Ne ara yazdin ne ogrendin de yazdin.