- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.281
Cok acidim birden kendimeAmaniiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok acidim birden kendimeAmaniiiinnn
geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsınızİyiyim bitanem dün biyopsi oldum sonuçları bekliyoruz artık,kanamam oldu..
kazasız atlatırsınızı inşallahEltimler geliyomus yeterince onemli sanirim
Kime bu sopalar abla
geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsınız
kazasız atlatırsınızı inşallah
Allah kimsenin kalbini karartmasinDimi kesin oyle yapar. Bide yaygara koparir. Ustunede yalanla sos yaptimi tamamdir
geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsınız
kazasız atlatırsınızı inşallah
Kime bu sopalar abla
Eltimle konusmuyom abla. Eltimse bileyimde Denas14__ lede konismicamÇokteşekkürler sağolun:))
Eltimmisin dedin ya sopalarçıktı hemennn,ama eltin gıcıklık yaparsa anında fururum
AminAllah kimsenin kalbini karartmasin
Abla ben kv ile oturuyorum. Ayri otursam yuzune bakmam da. Kv ile oturunca mecbir kaliyorum gormeye.Zor işler bunlar aranızda huzursuzluk vardaen güzeli görüşmemek bence..
Denas14__ elti şüphesi taşıyor şimdi haahaaaaa süperrrr
Abla ben kv ile oturuyorum. Ayri otursam yuzune bakmam da. Kv ile oturunca mecbir kaliyorum gormeye.
Benim beraber olmakla ilgili bi sorunum yok abla. Kv mi cok seviyorum. Kb sehir disinda calisiyordu. Gorumcemle kv tek kalmasin diye yanlarina oturduk. Bu yil emekli oldu kb ama simdide cocuklara bakiyolar. Sikayetimizde olmayinca gecinip gidiyoruz. Bulabilirsek altli ustlu bi ev alip tasinacaz insallah abla.Anladım beraber olunca görmek zorundasın tabi,özel değilse neden berabersiniz ayrı olmanız daha güzel olması gerekende bu zaten..
Benim beraber olmakla ilgili bi sorunum yok abla. Kv mi cok seviyorum. Kb sehir disinda calisiyordu. Gorumcemle kv tek kalmasin diye yanlarina oturduk. Bu yil emekli oldu kb ama simdide cocuklara bakiyolar. Sikayetimizde olmayinca gecinip gidiyoruz. Bulabilirsek altli ustlu bi ev alip tasinacaz insallah abla.
Ooooo yaş işSana zahmet bi askeri lojmanlari basiver. Bomba ihbari falan yap. Acil durumdan gelemesinler:)))) ne kadar kalacaklarini bilmiyorum. Tabi temennim hic kalmamalari