- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.361
hade ya , emojiye bakilirsa pek iyi degil ... haz etmiosun galiba eltini?Iyiyim diyelim iyi olalim. Karne dagitip geldim. Evde elti:) sence nasilimdir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hade ya , emojiye bakilirsa pek iyi degil ... haz etmiosun galiba eltini?Iyiyim diyelim iyi olalim. Karne dagitip geldim. Evde elti:) sence nasilimdir?
Ben buna ( aslinda degisok bi versiyonunu koyacaktim ama yoktu)İki gundur bekliyorum gelmesin sinirlendim azıcık yoksa çok mulaim bir insanimdir
Çadır güneş kremi suçikolata
su
yatak
sen ?
İstersen resmini cekte kouBen buna ( aslinda degisok bi versiyonunu koyacaktim ama yoktu)
Senle denk gelemedik balim ,yeni ogrendim zaten hamileyim ama dusuk tehlikem vardi igne oldum dusuk onleyici. Yarin kontrolum var bakalim.doktor mu? daha evvel anlatmismiydin? hayirdir , gecmis olsun ?? nolduki.
ne guzel annenlerdesin <3
su ortak yönümüzÇadır güneş kremi su
Aslında adada si vardır başka biseumi goturseksu ortak yönümüz
yapma ya.. 1 tane mi eltin? baska varmi? ( sallama , sal yola )Ben buna ( aslinda degisok bi versiyonunu koyacaktim ama yoktu)
Denizden ic beee.Aslında adada si vardır başka biseumi gotursek
aaaaah kesinlikle denk gelmemisiz!!! canimm, cok sevindimmm simdi!! Allah yardimcin olsun, insallah Rabbim bagislar size , kucaginada boyle tombis tombis, sapasaglam , nurtopi gibi alirsin .Senle denk gelemedik balim ,yeni ogrendim zaten hamileyim ama dusuk tehlikem vardi igne oldum dusuk onleyici. Yarin kontrolum var bakalim.
Tuzlu su icilirmiDenizden ic beee.
Sagol gonlu guzel arkadasim cok tesekkur ederimaaaaah kesinlikle denk gelmemisiz!!! canimm, cok sevindimmm simdi!! Allah yardimcin olsun, insallah Rabbim bagislar size , kucaginada boyle tombis tombis, sapasaglam , nurtopi gibi alirsin .
takibindeyim!!
İcilir bunye alisir. Tatli su olan yere git o haldeTuzlu su icilirmi
YOK BEATuzlu su icilirmi
Issız adaya dusmekten sogutursun insaniİcilir bunye alisir. Tatli su olan yere git o halde
Gunahlarimi ondan cok seviyorum diyim sen anlahade ya , emojiye bakilirsa pek iyi degil ... haz etmiosun galiba eltini?
Sen ölürsün orda zaten bosver hayal dahi etmeIssız adaya dusmekten sogutursun insani
Kiziminkini cekiyim. Ama oda pek bi tatli yav olmaz:)İstersen resmini cekte kou
ayni valla canim, isteyim, cikinca artik ev isleri alis veris , cocuklarla mücadele , yuvarlanip gidiyoruz , monoton bi bakimaSagol gonlu guzel arkadasim cok tesekkur ederim
Sende ne var ne yok bakalim?