- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.341
hayır komşum neredeSenin hakkındaki yazımı yazdım okudunmu komsum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır komşum neredeSenin hakkındaki yazımı yazdım okudunmu komsum
Neysesakinim işte bu yazım.nerdesin komşum sen yüzünü gordugumuzmu varda seni tanicaz.arada gelde az muhabbet ette tanisalim zorla insanı hanım kız çizgisinden cikartiyorsunuz
hahahha arada takılıyorumda hiç senle konuşmadık amaNeysesakinim işte bu yazım.nerdesin komşum sen yüzünü gordugumuzmu varda seni tanicaz.arada gelde az muhabbet ette tanisalim zorla insanı hanım kız çizgisinden cikartiyorsunuz
İki gundur bekliyorum gelmesin sinirlendim azıcık yoksa çok mulaim bir insanimdirhahahha arada takılıyorumda hiç senle konuşmadık ama
... birde ! çok ağır olmuş ya
Hayirli cumalar canim nasilsin?huuhuu , timam denascim, geldim,
herkese günaydinlar, hayir dolu olsun vakti Cuma
ilk gündne beri buarayım hani karşılasamak demekki sağlık olsunİki gundur bekliyorum gelmesin sinirlendim azıcık yoksa çok mulaim bir insanimdir
Evliyim biz kızım var.idare ediyorum.sen nasılsın naparsinilk gündne beri buarayım hani karşılasamak demekki sağlık olsun
nasılsın iyi misin
iyi misin hoş musun
evli misin bekar mısın
bende evliyim çocuk yok bizdeEvliyim biz kızım var.idare ediyorum.sen nasılsın naparsin
eyvallah canim , isteyim yine ama bugun kisa .14.30da bitiyor isim. sen napiosun? topik basligi hos olmusHayirli cumalar canim nasilsin?
Aaa super az kalmis:) evet A AklinYolu1 bulmus :)eyvallah canim , isteyim yine ama bugun kisa .14.30da bitiyor isim. sen napiosun? topik basligi hos olmus
onunlada tanisiriz insallah, kreatif bir baci olmaliAaa super az kalmis:) evet A AklinYolu1 bulmus :)
Evet oyledir heralde kelime anlamini bilmiyorum ayni anda zor kadin vesselamonunlada tanisiriz insallah, kreatif bir baci olmali
yaratici yani :) napion haftasonu? Varmi plan proje?Evet oyledir heralde kelime anlamini bilmiyorum ayni anda zor kadin vesselam
Issız adaya düşersen yanına anlayacağın üç seybende evliyim çocuk yok bizde
Allah bağışlasın seninkini
çalışırım valla sabah 8,30 akşam 6 öyle geçiyor hayat
Yarin doktor var. Eger doktor iyi seyler soylerse pazar annemlerle istanbula kuzenimin dogum gunu partysine gidecegiz. Ben annemlerde kaliyorum esim gorevde gibi yogun diye. Ay basinda eve donecegim gulum.yaratici yani :) napion haftasonu? Varmi plan proje?
doktor mu? daha evvel anlatmismiydin? hayirdir , gecmis olsun ?? nolduki.Yarin doktor var. Eger doktor iyi seyler soylerse pazar annemlerle istanbula kuzenimin dogum gunu partysine gidecegiz. Ben annemlerde kaliyorum esim gorevde gibi yogun diye. Ay basinda eve donecegim gulum.
çikolataIssız adaya düşersen yanına anlayacağın üç sey
Iyiyim diyelim iyi olalim. Karne dagitip geldim. Evde elti:) sence nasilimdir?hosgordum zeymurcum,nasilsin?
evet okudumMazef senin hakkindaki goruslerini yazdi canim okumadin mi?