- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.261
Çok geçmiş olsun canımabla bende 15 gün önce miyom ameliyatı oldum
çok zor rabbim şifa versin inşallah bişiy çıkmaz
kalınlaşma felanmı oldu acaba rahimde
Off ofSiz birarada yasamiyor muydunuz zaten
TisikkurlerHerkese günaydınnnn
HanimKelesimiGetir ablam çok geçmiş olsun temiz çıkar inşallah
zey-mur işin iş, elti hiç çekilir dert değil ben konuşmuyom benimkiyle kafam rahat sana da tavsiye ederim
Mazef Senin günaydın diyişin ayrı bi güzel valla
Eltimle diil kiz kv ile beraber yasiyoruz. Eltimler kayseride.Siz birarada yasamiyor muydunuz zaten
Canim bende konusmuyom ama ben kv ile oturdugum icin mecbiren katlaniyorum.Herkese günaydınnnn
zey-mur işin iş, elti hiç çekilir dert değil ben konuşmuyom benimkiyle kafam rahat sana da tavsiye ederim
Herkese günaydınnnn
Kayseri cikisinda durduriyim miEltimle diil kiz kv ile beraber yasiyoruz. Eltimler kayseride.
Zevkle yolarimZeymur eltine selam olsunbenim yerime de yol
çok saol ablam korkma kalınlaşma herkeste oluyor kazıma yapıyorlarSnada çok grçmiş olsun inan haberim yoktu..
Evet rahimde kalınlaşma var,7 küsür milim çıktı,npormalde 5,3 filanmış dröyle dedi..
çok saol lingenimÇok geçmiş olsun canım
Kuduzu gectimi kız onun.yanastirma cocuklarinaZevkle yolarim
Sana zahmet bi askeri lojmanlari basiver. Bomba ihbari falan yap. Acil durumdan gelemesinler:)))) ne kadar kalacaklarini bilmiyorum. Tabi temennim hic kalmamalariKayseri cikisinda durduriyim mi
Kac gun kalacakki?
çok saol ablam korkma kalınlaşma herkeste oluyor kazıma yapıyorlar
çok saol lingenim
O kalici kuduz anacim gecmez. Yanastirmam kiz. Zaten tek laf etsin hamile demem yolarim.Kuduzu gectimi kız onun.yanastirma cocuklarina
Sana zahmet bi askeri lojmanlari basiver. Bomba ihbari falan yap. Acil durumdan gelemesinler:)))) ne kadar kalacaklarini bilmiyorum. Tabi temennim hic kalmamalari
Sen yolamadan o bayılır ben sana aoyleyimO kalici kuduz anacim gecmez. Yanastirmam kiz. Zaten tek laf etsin hamile demem yolarim.
AmaniiiinnnCanim bende konusmuyom ama ben kv ile oturdugum icin mecbiren katlaniyorum.
Askermi kiz seninkide. Sizdemi lojmanda oturuyonuz. Kiz yoksa sen eltimmisinAsker demi biraderin ben ihbar ederim merak etme,nasılsa meslektaşmışız
Askermi kiz seninkide. Sizdemi lojmanda oturuyonuz. Kiz yoksa sen eltimmisin
Dimi kesin oyle yapar. Bide yaygara koparir. Ustunede yalanla sos yaptimi tamamdirSen yolamadan o bayılır ben sana aoyleyim