- 20 Mart 2008
- 140.542
- 210.496
- 60
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.241
Günaydınlar sultanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar sultanlar
günaydın ablacımmmm
ahhh ablammm canımın içi nasılsınGünaydın dünya güzelim benim:))
Numero 2 iyiydi ya paspas icin.
13 numara kapildi , iki kati 26 olabilir.
Listeye 27 numaradan giris yaptin. Arada kacirdiklarim oluyor dogrudur ama sen bir tek selam yazdin ciktin. Nasil yazsaydim seni listeye.
Hosgeldin. 28 numara. Burcunu alalim.
Kizim ben senden pintiyim. Uste para vermeyin de.
-------------------
Daha bitmedi miladrenin konusunu okuyorum. Ona ayri cevap vericem.
Gunaydin ne oldu canim onemli birsey degil umarim?Gunaydin hatunlar. Ne dokturmussunuz masallah be. Benim gozumden uyku akiyo. Su karneleri bi versek de eve gitsek. Zaten canim sıkıldi sabah sabah
ahhh ablammm canımın içi nasılsın
Eltimler geliyomus yeterince onemli sanirimGunaydin ne oldu canim onemli birsey degil umarim?
Gecmis olsun abla. Hayirdir?İyiyim bitanem dün biyopsi oldum sonuçları bekliyoruz artık,kanamam oldu..
ablamm çok geçmiş olsun ne biopsisi neyin varİyiyim bitanem dün biyopsi oldum sonuçları bekliyoruz artık,kanamam oldu..
Gecmis olsun abla. Hayirdir?
ablamm çok geçmiş olsun ne biopsisi neyin var
Sağol hayatım,k.doğumla ilgili kanama başladı parçaalındı dün sonuçları bekliyoruz bizde..
Bi sorun yoktur insallah abla. Cok cok gecmis olsun.
Sağol meleğim,spiral çıkması için gittik bir anda kanama başladı biyopsiyaılması lazım deyip parça alındı..
abla bende 15 gün önce miyom ameliyatı oldumSağol hayatım,k.doğumla ilgili kanama başladı parçaalındı dün sonuçları bekliyoruz bizde..
Sağol meleğim,spiral çıkması için gittik bir anda kanama başladı biyopsiyaılması lazım deyip parça alındı..
abla bende 15 gün önce miyom ameliyatı oldum
çok zor rabbim şifa versin inşallah bişiy çıkmaz
kalınlaşma felanmı oldu acaba rahimde
Siz birarada yasamiyor muydunuz zatenEltimler geliyomus yeterince onemli sanirim