⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Vay sac rengine bak. Seni marjinal seni. Yanindaki de nisanlin bildim mi. Yuzuk mu takiliyor.

Yalniz o ortadaki seyi cozemedim. Harry Potter dan cikmis gibi.
Hahahah evet daha Nişanlım değil ama olacak. Herif ''evlenme teklifi'' bana göre değil -kendisi adana / ankaralı- ve aile huzurunda şov yapayım dedi. Ahh ahh o saçlar, üç yıl kızıl kızıl gezindikten sonra daha yeni kahverengine boyadım. Galiba Final sınavların psikoloji etkisine uğradık

Harry Potter derken kim hangisi?

Bak ortada bi sey var. Torba desem degil. Hayalet filmlerde olur ya. Aniden cikar yagmurluk giyen adam .

Aslinda guzel renk ama zor bi renk. Ben de boyayacagim , hep erteliyorum.

Kaslar ormandi bugun gittigimde. 5 kas aldirana bir kas bedava karti verdi bana.Kufur etseydi daha iyiydi.

Herhalde kaşların tez büyüyor diye indirim manasında vermiştir

Ha Torba mı? Biri 3-4 kök Orkide. Valide kendi elcağızlarıyla onu büyük cam vazoya yerleştirip süslemiş anama hediye diye öbürü de herhalde Baklava ve Çikolata. Hayalet nereden çıktı fantezşye bak

Arayi acma dedi bana.

Ya Almanya yi bilmem ama burda kas isi baya zor. Birini begeniyorum 6 ay sonra ayriliyor. Sonra hadi yeni birini bul. Hepsi de iyi almiyor. Iyi almiyorsa, bi gittigime bi daha gitmem. Bunu buldum iyi de aliyormus. Umarim kalir da ben de giderim.

Isigin yaninda. Asagiyi demiyorum yukari kisma bak. Torba gibi duruyor. Ayy neyse bosver hayaletini rahatsiz etmeyelim.

Hahahaha ışığın yanındaki bir insan gölgesi birde benim hayalet ile orkide işte. Vallahı bende burada Kaş'larımı aldıracak birini bulamıyorum. Mümkün oldukça kendim almaya çalışıyorum olmadı orman gibi uzuyor temizlettiriyorum.

Ben de bazen kendim aliyorum beceriyorum da ama bazen de saliyorum. Saldiktan sonra ben toparlayamam.

Bi kac kere daha iyi alirsa kiza yapisirim. Telini alirim.

Kadin bugun kasimi aldiktan sonra birakiyormus isi.

Benden daha kotuler var ya. Benden sonra bir zenciii kadinn oturdu. Amannn bi gorseennnn. Ben shock ben iptalll . ( KK nin yeni soylemi)
yok yok olsa olsa zencinin belasına bırakır. Kusura kalma yanıt veremedim sana Mutfağı alt üst etmeye gitmiştim. Sana da iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…