- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.201
Dogruluk mu cesaret mi?
Doğrulukk :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogruluk mu cesaret mi?
Doğrulukk :))
Hayatinda en fazla yerin dibine girdigin an ?
Hayatinda en fazla yerin dibine girdigin an ?
Kızçeler iyi geceler olsun. Ya size bir şey sormak istiyorum. Bunun içinde konu açmak istemedim açıkçası. 28 yıllık hayatımda evimizde ilk defa tencerenin dibi tuttu. Her şey 5 dk içinde oldu. O kadar yıkadım, sürttüm çıkmadı. Annem sirkeli suyla beraber kaynatalım dedi. Çıkar mı sizce ve öyle de çıkmazsa başka bildiginiz bir yöntem var mı? Bu arada tencere emaye. Eğer buraya yazmam doğru değilse beni uyarın lütfen.
Odanın içinde dolanıp cevabını arıyorum
O kadar büyük olaylarım olmadı sanırım aklıma hiçbirşey gelmediğine göre
Birşey vardı da bulamıyorum hatta kendi kendime yer yarılsa dibine girsem demiştim
Karbonat ... Ise yararsa bana da soyle. Hic yanik tencerem olmadi cunku yemek yapmiyorum.
Peki... Cezani verelim mi?
Kızçeler iyi geceler olsun. Ya size bir şey sormak istiyorum. Bunun içinde konu açmak istemedim açıkçası. 28 yıllık hayatımda evimizde ilk defa tencerenin dibi tuttu. Her şey 5 dk içinde oldu. O kadar yıkadım, sürttüm çıkmadı. Annem sirkeli suyla beraber kaynatalım dedi. Çıkar mı sizce ve öyle de çıkmazsa başka bildiginiz bir yöntem var mı? Bu arada tencere emaye. Eğer buraya yazmam doğru değilse beni uyarın lütfen.
Yazdım yaa
Bende tele bakmaktan şaşı olcam kalcamSon dakika değil saniyesine kadar buralarda olurum, annem zor ayırıyor bilgisayardann
En yerine dibine girdigin an bu mu ?
Neyse sen sor.
Evet pek öyle dibe girmeli olaylarım olmadı :))))
Doğruluk mu cesaret mi ? :)
Selam hatunlar
Iki gundur sohbete dahil olmak istiyorum bi firsatim olmuyor.nasilsiniz
Yengeç galiba pek öyle şeylerle ilgilenmedim şimdiye kadar.Gunes demek ben demek. Yukselenin ne acaba?
Koc gibi durmuyorsun cunku.
Yengeç galiba pek öyle şeylerle ilgilenmedim şimdiye kadar.
Geçen sene stres dolu geçti mağlum finallere yazırlanırken.. Hea o baaaaağaaan benimGecen senen nasildi. Yengec baya kotu gecirdi.
Resimdeki baggggyannnn sen misin .
Geçen sene stres dolu geçti mağlum finallere yazırlanırken.. Hea o baaaaağaaan benim
Okuyorum bende vaktim oldukca:)ben benim komsuyu goremedim.yazmiyo galibaSelamm.
Hic iste takiliyoruz burda. Bazen sohbet duruyor ama iki kisi hep devam ediyor.
Yapabilirsen gecmis sayfalari da oku. Engin bilgiler var.Ben 99-106 arasini pause yaptim. Yarin okuycam.
Okuyorum bende vaktim oldukca:)ben benim komsuyu goremedim.yazmiyo galiba