- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- Konu Sahibi AklinYolu1
içim rahatladıHaha korkma isirmam
Neyse karistirmisim ben şılafa devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içim rahatladıHaha korkma isirmam
Neyse karistirmisim ben şılafa devam
Ben bu karikature cok guluyorum al sana seni tasiyabilecek erkekBiraz da ben paylaşayım
Vay, hemen kavrıyorsun.. şilaf olmadan olmaz elbetKomsum hosbulduk bak ne guzel alamanca konusuyorum degil mi
Şılaf yapiyorum
Bende daha ne numaralar var liebe'mVay, hemen kavrıyorsun.. şilaf olmadan olmaz elbet
En fazla yanagindan operimiçim rahatladı
Şu saatte acıktım ya. Eve gidip deli gibi yemek yapmak istiyorum
Gugul amca sagolsun dimi:))))Bende daha ne numaralar var liebe'm
afiyet olsunYeni gördüm kız mesajlarını :)
Ben herkesle dostum düşmanlık bana göre deel
Farkettim zati
Hıh hem zayıf ol hem de sebep sor
Abovvvv bi kere 58 dereceyi sokaktaki büyük termometreden hiç unutmam
Kız iki üç sene anca yetiyo napim
En fazla yanagindan operim
Yol kaynim alamanciydi kesin donus yapti o ogretiyorGugul amca sagolsun dimi:))))
Vayy. Das ist şön:))) yazilisi boyle degildi ama olsun.Yol kaynim alamanciydi kesin donus yapti o ogretiyor
Gel tabi, artık komşu olduk. Yaaa senin isminde annemin ismiymiş.Ne yapcan komşu gelem miiii
Gel tabi, artık komşu olduk. Yaaa senin isminde annemin ismiymiş.
İşte senin isminmiş diyom ya, adaşsınız yaniAkşam iftara 5 dakika kala damlarım odana
Annenin ismi ne canım ?
İşte senin isminmiş diyom ya, adaşsınız yani
Off sorma, benimde açlıktan içim kıyıldı resmen. Akşm olsa da eve gitsem artık.Oruçtan oruçtannn hepsi bunların kafa kalmadııı
Bende gelem mi arada kaynarimAçlık değil de susuzluk yoğ muu zor zooor Allah sabır versin. Bide misafirlerim gelicek k*çıma motor taktım:))
Bak bunu bilmiyorum daha kufur biliyorum şayzeeVayy. Das ist şön:))) yazilisi boyle degildi ama olsun.