⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bağ şimdi.... gel desem eşini dostunu da alıp gelcen bir boğaz olacak sana 5 boğaz. Gelme desem içim rahat etmez. Gece gözüme uyku girmez. Gel madem cıniim. Senden mi esirgeyecem:)) COLIN

Bağ şimdi.... gel desem eşini dostunu da alıp gelcen bir boğaz olacak sana 5 boğaz. Gelme desem içim rahat etmez. Gece gözüme uyku girmez. Gel madem cıniim. Senden mi esirgeyecem:)) COLIN
Ahahah yogg kimseyi getirmem, sadece akovseri getirecem. O da baga gelecekdi iftara ondan yanee, kapida kalmasin kiz

Can ciğerler belki yeri değildir ama hani belki bana nasihat veya öneri verebilir sinizdir.
Başka Bölümün Konusunu link olarak farklı topiğe taşımak veya yayınlamak suç mudur bilmiyorum ama en azından hani sizinde yorumlarınız olabilir diyerekten paylaşmak istedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/davet-etmelimiyim.934792/

Bugün nedense dert damarım kabardı..

Canım konunu okudum ama oraya değil buraya yazmak istedim... Herşeyi unutalım diyen kuzenin bile seninle üç yıl irtibata geçmemiş ki zaten anne ve kardeşlerine rağmen seninle görüşeceğini düşünmek garip olurdu.. Ve şimdi bi de şu var üç yıldan sonra tutup nişana çağırsan kuzenin bunca zaman aramadı sormadı, şimdi çıkarı için nişana düğüne çağırıyor diye düşünür, malum takı meselesi, sen öyle düşünmüyorsun elbette ama karşındaki öyle düşünecektir.... Yerinde olsam hiçbiriyle irtibata girmem, arasalar da görüşmem...

Vakit ayırıp yazdığın için teşekkürler. Zaten davet etmeden önce konuşmaya niyetliyim. Baktım olmadı çağırmam. Çağırsam bile hiç bit maddiyatın kabul etmeyeceğimi de açık açık beyan etme isteyindeyim. Ya bazen kendimi ben bile anlamakta zorlanıyorum. Ben mi çok iyimserim yoksa neyin ucundan kaynaklanıyor da uzun Zaman sonra aklıma getiriyorum. Az evvelde anneme anlattım isterse o öanyak karı da gelsin sorun değil olay da çıkaramaz giyince anneme de hayret kaldım. Yorumları okurken de verilen tavsiyeleri algılamaya çalıştıyorum ve kararsız kaldığım için derdimi beyan ettim ama nedense kendim ile savaşa girmiş gibiyim şu an. Kendim açtım konuyu ve hiç bir yorumu kabul edemiyor derecesine gelip tersini duyma hissine kapıldım.

Erkek arkadaşıma da yazdım bırak acıyı tazeleme diyor bende acı her zaman var. Ben onların onlar da benim karşıma çıkıyorlar çıkacaklar. Büyüklük bende kalsın okursa olur olur moduna bağladım.

Eğer ki buluşma noktasına gelsem kim bilir hiç söyleyemediklerimi söyler kalkar giderim. Yani beynim boş, açlık vurmaya başlıyor. Ramazan ayı küslük olmaz düşüncesinden ötürü yapım bu. Al yine karışık yazmaya başladım.

Yani ben olsam hiç uğraşmazdım, bu kadar sene aramamış sormamış insanlar benim yanımda olsalar ne olur olmasalar ne olur.. Ama şeytan dürtdüğü için böyle düşünürdüm
O yüzden şeytanı bir kenara bırakıp çağırırdım zor da olsa.. Hatta başta yazdıkların çok güzel, açık açık maddiyat falan kabul etmeyeceğini söylemen iyi olur, yani pek iyimser insanlara benzemiyorlar yalnış anlaşılma olmasın diye..
En önemlisi sen Ramazan ayını düşünüp böyle birşey yapmak istiyorsun ya Allah yardımcın olur elbet.. Belki de hiç ummadığın kadar iyi olur çağırman :)

Ben seni çok iyi anlıyorum, ben Almanya'ya ilk geldiğimde kuzenlerimin çoğu bana tel bile açıp hoşgeldin demediler ki ortada küslük bile yoktu, sadece pek bi samimiyetimiz yoktu, ama ben buraya yabancı bi ülkeye gelmişim sizler akrabamsiniz amca hala çocuklarımsınız bi hoşgeldin demek bu kadar mı zor dimi ama,onu bırak üç sene önce annemi kaybettim bi tanesi bile başsağlığı dilemedi...8 senedir burdayım hiçbiri umrumda değil inan, bana değer verip arayıp sormayanı ben hiç umursamam... Sen de kendini hiç üzme canım, insan istiyor ki kendi kanından canından insanlar el gibi olmasın ama maalesef tek taraflı istemekle olmuyor... Bu işin ardına düşersen inanki sen üzülürsün yine kıyamam yaaa... Yakın olsan ben gelirdim nişanına beeee

üzülme ya buarada bak bizler varız buarada kocaman bir aileyiz

Sağol düşünmen yeterli lingen

Ya işte bir yandan da hani iyilik görsünler ki hani görsünler ''o yaşıyor ve kendi ayaklarının altında duruyor'' diye. Birde ne yazıkki kuzenler olsun yeğenler olsun büyüklerinden böyle gördükleri için evlat eğitiminde pürüsüzlüklerde ortaya çıkıyor. Ve eminim o anne olacak kişi onların kendi fikir üretmekte serbest bırakmadığı için ellerini vicdana koyma fırsatında da değiller. Ha tamam aramadılar sormadılar, yüzleri yok çünkü yeri geldi yıllar evvel erkek kardeşlerine sosyal ağ dan doğru öfkemden sövüp saymışlığımda olmuştur özlemimi dile getirmişliğimde olmuştur. Ben onlar gibi olmak istemediğimden optimistliğe kaçan biriyim. Mesela onların yaptığı ayıplardan doğru yeğenlerimden bile uzağım. Şimdi işte konuya deyinirken görüşmeye cesaret ettiğim kuzenin oğluna yazdım, annene sor ve ilgisi varsa numarasını senden bana iletsin diye. Çünkü barışmak gibi birşey görülmese de içimdekileri atmadan ben hiç rahat edemem. Ya bakmışım hepsi de olmadı biri aklını kullanır yada söyleyemediklerimi dile getirip noktayı koyarım. Anaları yaşadığı sürece onlar da ders almazlar bu durumdan ve o kadar güç aşılayamıyorlar ise onların kusuru. Beni belki tehlike olarakta görürler çünkü erkek kardeşleri 45 yaşlarında yazdığım mesajlara yanıt veremedi ve gitti annesine arattırdı beni. Ruhları bayağı zayıf yani. Küçükleri de olsak İnsanlığı öğretmek de fena olmaz.

O zaman ara konuş dök içindekileri canım... Belki ondan sonra daha huzurlu olursun...

Tamam tamam bulaşıklar benim olsun :)
Sen zaten bitmişsindir hazırlıklarla Coline de kıyamamm ben yıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…