- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.001
lingen yeğenime arkadaşlık yollarken ve mesaj yazarken hemen kabul edip yazdı. Garibim o da ailenin sorununu anlamadı gitti.
Neyse burayıda işkal ettik teşekkür ederim canlar
Cok farkli degiliz valla. Okula gittim geldim yemek yaptim. Ortaligi topladim. Kizin karnini doyur oglaninkini doyur bulasiklar falan. Kizi uyuttum. Simdi oglumla sulu boya yapiyoruz. Bakalim ne zaman sadece kendime zaman kalacak. Wc de bi sansim olur mu acepHee bide tasi taragi toplayıp eve dönücemm
Aynen canım var bayağı. Bakalım değerlendirmek ister ise olmayacak fırsatı sunuyoruz, eğerki tersine tepecek karşılaştığımda suskunluğumdan yararlanmak bitmiştir demektir. Saygıdan birşey demedik.Ya sen kuzenim yazınca ben bu kadar büyük beklemiyordum açıkcası, bayağı yaşları da varmış yani...
Hakkınızda hayırlısı..
İnşaAllah herşey istediğin gibi olur canım..
Canım daha eve yeni geldim hosaf gibiyim anammm nne sıcaktı bugün. Şimdi küçüksipayi emziriyorum sonra çocukları yikicam yatircam gelcem.Hani benim komşii. Ben görememek onii:)yasamak__guzeldir
Benim wc nin kapısını oğlum her girdiğimde kiriyoCok farkli degiliz valla. Okula gittim geldim yemek yaptim. Ortaligi topladim. Kizin karnini doyur oglaninkini doyur bulasiklar falan. Kizi uyuttum. Simdi oglumla sulu boya yapiyoruz. Bakalim ne zaman sadece kendime zaman kalacak. Wc de bi sansim olur mu acep
Nerde açıklama yahu bulamıyorum
Aciklama yapti da kacirdin mi yoksaaa
Nasil olur.Nerde açıklama yahu bulamıyorum
Geç dalganıNasil olur.Kendini ihanete ugramis hissediyordur
Bilmem kiz nerden bileyimGeç dalganı
Yahu nerde açıklama söylesene kızzzzz
Yooooo fitneyi sokup kaçtıBilmem kiz nerden bileyimsana alinti yapan arkadas soylemedi mi?
Kiyamam ya nasil ask buYooooo fitneyi sokup kaçtı
Alman Türk İngiliz basınının hepsini kontrol ettim yok açıklama falan
Normal haberler var yarın duruşma olacak falan diye
Johhny depp hayrani lingenKimin kontrolu neyin kontrolu ne alamanı ne ingilizüüü?
30 yılımı vermişim boru muKiyamam ya nasil ask bu
Ah be kuzum Johnnyciimm yüzünden dış basını tarıyorum yeni bi haber mi var diye... Sağolsun bi arkadaş Johnny ne dedi tercüme et dedi kayboldu adam nerde ne demiş bilgi yokKimin kontrolu neyin kontrolu ne alamanı ne ingilizüüü?