- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bir gece zeurla konuşuyorduk .zeymur git yoksa kazen gelir yer seni dedi o gün bugundur korkarimOnun kazen fobisi var. Valla en dötunden kalorsin hemde. Sakin bulasma:)
Öz güven olmadan İnsan koyduğu hedeflere nasıl ulaşsın ablacım?Vayy kendine güven.
Ne bu tripAltenpflegerin misin?
Ben de almanyadayım
Hoşgeldin cinimmmMerhaba
Evet Yaşlı bakıcısıyım.. Benim gözleyen Komşu köşeyi döndü bayağı bilgi toplamıştır.Altenpflegerin misin?
Ben de almanyadayım
Doğru diyorsun.ben ilk demiştim zaten istersen verirsin diyeÖz güven olmadan İnsan koyduğu hedeflere nasıl ulaşsın ablacım?
Cesaret ve Güven olmadığı sürece bu Hayat insanı kemirip çiğneyip duvara bir tükürük gibi fırlatıp bitirir.
Hayat tecrübesi İnsanı Rambo gibi yapar. Kilo da neymiş? Peeeh.
Niye bu mesleği seçtin ben hiç katlamam yaslilaraEvet Yaşlı bakıcısıyım.. Benim gözleyen Komşu köşeyi döndü bayağı bilgi toplamıştır.
Aynen, hani ben zamanında da tombiş tombiştim bir alır bir verirdim kiloları. Tam İdeal kiloya gelmişken Meslek eğitimine başladık ama bırak Kiloları almakla aynı anda da keçileri kaçırdık gibi birşey. Kaç kez atmışım yine atarım. Heleki atandığım Meslek dalında sağlık ve hastalık konularından haberdar olduktan sonra İnsan bunu başarmaya cesaretlenir elbet.Doğru diyorsun.ben ilk demiştim zaten istersen verirsin diye
Merhaba komşusuMerhaba
Kizim senin ne farkin var benden. Ben daha guzelim o kadarUstun gormuyoruz farkımız olsun diyoruz
Dogru diyorsun.Kizim senin ne farkin var benden. Ben daha guzelim o kadar
Evet okudum. Genelde de okurum.Ahahahaaaa üşenmeden okudun muben iki sayfa okuyup eeeehhhh deyip bodoslama dalıyom
Aşkolsun benim karikatürleri beğenmedin mi
Hoşgeldin cinimmm
Evet Yaşlı bakıcısıyım.. Benim gözleyen Komşu köşeyi döndü bayağı bilgi toplamıştır.
Evet okudum. Genelde de okurum.
Aslında ya Tıp yada Psikoloji okumak isterdim ki o şansımı zamanındaki cadılıklarımdan kayıp ettim.Niye bu mesleği seçtin ben hiç katlamam yaslilara
Zeymurlada bu yüzden anlasamıyorum zaten
Ya bende seni yazcam dimiCanım komşum gelmişşşş
Nasılsınnn ?
Maşallah inşallah bu isteklerin gerçekleşir.c ok azimli gordum ben seniAslında ya Tıp yada Psikoloji okumak isterdim ki o şansımı zamanındaki cadılıklarımdan kayıp ettim.
Ve Çocukluğumdan buyana Hemşire olmak isterdim. İnsan geliştikçe malum büyüklerin hastalıklarını, hayat mücadelerini görünce ona göre ayak uydurmakla da meşgul olur. Merhume Anneannem felç, kalpkrizi ve miğde kanaması sonucu bakıma muhtaç kaldı. Doktorlara göre 1-2 yıl yaşar anca dediler. Ergenlik çağlarında birde bakım hevesi de yatkın geldi ve sonrasında 3 yapmak istediğim bir Meslek kararı aldım;
Ya yaşlı bakıcısı, hemşire yada engellilerin bakımını tercih ettim. Kaderimde yaşlı bakıcılığı varmış ama severek adandığım bir bölüm. Büyüklerimizin farklı kültürlerin yaşam tarzını öğrenmek ve onlara yardım eli uzatmak çok ilgimi çeker.
Şimdilik boştayız ama bakalım isteğim huzur evinde çalışmak fakat oranın sistemi mobil bakımından biraz daha farklı. Sonrasında da evlenip çocuk sahibi olursam dışarıdan Psikolojiyi okumak isterim. Sosyal damarım bayağı geniş