- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Misal benim Boy 1,70 Yaş 28 Kilo 90 üstü yol almış. Normalde BMI 20-25 olması gerek benimki ise 30 un üstünde. 20-25 arasında olmam için 58-72 Kg arası olmam gerekir.Kilo, Yaş ve Boy hesaplaması ile sonuç alınan Body Mass Index. Yani Kilo düşük, ideal ve fazla olduğunu hesaplamak için kullanılan Förmül
Uygun bi tane buldumAy bi de tın smiley istiyormuş yolarım paralarım seni
İstersen olursunMisal benim Boy 1,70 Yaş 28 Kilo 90 üstü yol almış. Normalde BMI 20-25 olması gerek benimki ise 30 un üstünde. 20-25 arasında olmam için 58-72 Kg arası olmam gerekir.
54 Kg benden 2 cm büyüksün az, yaş ilerledikçe de BMI oranı değişiyor.. 60 Kg ya kadar çıkabilir ve istediğin kadarYani şimdi kilom azmi.bana bu işte uzman olanınız yardım etsin.kilo alayim zayıf olmayayim
Hahah ondan işte. Yok coolluk ile alakası yok, bulunduğum Ülke de Almancayı maalesef daha iyi kavrıyorum. Türkçe dersi görmedik, Ana Baba Köy'den firar etmişler gurbete.İstersen olursun
Senin dediğin vücut kitle indeksi gibi bisey.yabanci dilini söyleyip cool olmay çalışmayın yav özünüze dönün
Eller duymasın nazar deger54 Kg benden 2 cm büyüksün az, yaş ilerledikçe de BMI oranı değişiyor.. 60 Kg ya kadar çıkabilir ve istediğin kadarmoduna girebilirsin
Ha aman yok deymesinEller duymasın nazar deger
Allah kolaylık versinHahah ondan işte. Yok coolluk ile alakası yok, bulunduğum Ülke de Almancayı maalesef daha iyi kavrıyorum. Türkçe dersi görmedik, Ana Baba Köy'den firar etmişler gurbete.
Mümkün oldukça Türkçe dilini kavramaya çalışıyorum hatta Klavye Almanca olmasına rağmen ayarını Türkçeye çevirdim QWERTY ayarı ile baş edebilmem bir mucize
Sizi esas kızdıracak cümleyi kurayimmiHa aman yok deymesin
Ay sen de fos çıktın deseneGelmem kızım ben korkuyorum kazenden
Evet Gurbetçi Çocuğuyuz ama burada doğup büyükmek ile bulunduğumuzun yerin yaşam tarzına ayak uydurduk.Allah kolaylık versingurbetcimisin sen
Brn korkarım kiziiim.Ay sen de fos çıktın desene
Yapacak bisey yok öyle olmak zorundaEvet Gurbetçi Çocuğuyuz ama burada doğup büyükmek ile bulunduğumuzun yerin yaşam tarzına ayak uydurduk.
Ben istesem de kilo alamıyorumMazef neymiş o cümle çok merak ettim
Yok ben yolcam seniUygun bi tane buldum
Ben Antep muhabbeti yapan vatandaşım:)kim antepli gızlar
bi antep muhabbeti dönüyo
küçükken orda oturuyoduk
kırkayak parkı vardı oraya giderdik, bahçelievlerde oturuyoduk. bayramlıklarımızı almak için mütercim asım'a giderdik, hey gidi...
Ben de gurbetçiyimAllah kolaylık versingurbetcimisin sen
Ben istesem de kilo alamıyorum