⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kilo, Yaş ve Boy hesaplaması ile sonuç alınan Body Mass Index. Yani Kilo düşük, ideal ve fazla olduğunu hesaplamak için kullanılan Förmül
Misal benim Boy 1,70 Yaş 28 Kilo 90 üstü yol almış. Normalde BMI 20-25 olması gerek benimki ise 30 un üstünde. 20-25 arasında olmam için 58-72 Kg arası olmam gerekir.

Misal benim Boy 1,70 Yaş 28 Kilo 90 üstü yol almış. Normalde BMI 20-25 olması gerek benimki ise 30 un üstünde. 20-25 arasında olmam için 58-72 Kg arası olmam gerekir.
İstersen olursun

Senin dediğin vücut kitle indeksi gibi bisey.yabanci dilini söyleyip cool olmay çalışmayın yav özünüze dönün

kim antepli gızlar
bi antep muhabbeti dönüyo
küçükken orda oturuyoduk
kırkayak parkı vardı oraya giderdik, bahçelievlerde oturuyoduk. bayramlıklarımızı almak için mütercim asım'a giderdik, hey gidi...

İstersen olursun

Senin dediğin vücut kitle indeksi gibi bisey.yabanci dilini söyleyip cool olmay çalışmayın yav özünüze dönün
Hahah ondan işte. Yok coolluk ile alakası yok, bulunduğum Ülke de Almancayı maalesef daha iyi kavrıyorum. Türkçe dersi görmedik, Ana Baba Köy'den firar etmişler gurbete.

Mümkün oldukça Türkçe dilini kavramaya çalışıyorum hatta Klavye Almanca olmasına rağmen ayarını Türkçeye çevirdim QWERTY ayarı ile baş edebilmem bir mucize

Allah kolaylık versingurbetcimisin sen

Uygun bi tane buldum

Yok ben yolcam seni
Ben Antep muhabbeti yapan vatandaşım:)
Yarı antepli sayılırım çoktandır gitmedim antepli arkadaşı bulunca eskileri yadettim :)
Allah kolaylık versingurbetcimisin sen
Ben de gurbetçiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…