- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aslında ya Tıp yada Psikoloji okumak isterdim ki o şansımı zamanındaki cadılıklarımdan kayıp ettim.
Ve Çocukluğumdan buyana Hemşire olmak isterdim. İnsan geliştikçe malum büyüklerin hastalıklarını, hayat mücadelerini görünce ona göre ayak uydurmakla da meşgul olur. Merhume Anneannem felç, kalpkrizi ve miğde kanaması sonucu bakıma muhtaç kaldı. Doktorlara göre 1-2 yıl yaşar anca dediler. Ergenlik çağlarında birde bakım hevesi de yatkın geldi ve sonrasında 3 yapmak istediğim bir Meslek kararı aldım;
Ya yaşlı bakıcısı, hemşire yada engellilerin bakımını tercih ettim. Kaderimde yaşlı bakıcılığı varmış ama severek adandığım bir bölüm. Büyüklerimizin farklı kültürlerin yaşam tarzını öğrenmek ve onlara yardım eli uzatmak çok ilgimi çeker.
Şimdilik boştayız ama bakalım isteğim huzur evinde çalışmak fakat oranın sistemi mobil bakımından biraz daha farklı. Sonrasında da evlenip çocuk sahibi olursam dışarıdan Psikolojiyi okumak isterim. Sosyal damarım bayağı geniş
Bence işin çok güzel. Herkesin yapabileceği birşey değil. Düşünce yapını da çok begendim Maşallah.Aslında ya Tıp yada Psikoloji okumak isterdim ki o şansımı zamanındaki cadılıklarımdan kayıp ettim.
Ve Çocukluğumdan buyana Hemşire olmak isterdim. İnsan geliştikçe malum büyüklerin hastalıklarını, hayat mücadelerini görünce ona göre ayak uydurmakla da meşgul olur. Merhume Anneannem felç, kalpkrizi ve miğde kanaması sonucu bakıma muhtaç kaldı. Doktorlara göre 1-2 yıl yaşar anca dediler. Ergenlik çağlarında birde bakım hevesi de yatkın geldi ve sonrasında 3 yapmak istediğim bir Meslek kararı aldım;
Ya yaşlı bakıcısı, hemşire yada engellilerin bakımını tercih ettim. Kaderimde yaşlı bakıcılığı varmış ama severek adandığım bir bölüm. Büyüklerimizin farklı kültürlerin yaşam tarzını öğrenmek ve onlara yardım eli uzatmak çok ilgimi çeker.
Şimdilik boştayız ama bakalım isteğim huzur evinde çalışmak fakat oranın sistemi mobil bakımından biraz daha farklı. Sonrasında da evlenip çocuk sahibi olursam dışarıdan Psikolojiyi okumak isterim. Sosyal damarım bayağı geniş
Ya bende seni yazcam dimiArada bişiler serpiştir kendinle ilgili, istihareye yatmak zorunda bırakma beni
İyiyim canım, sen nasılsın?
Benim komsu hep ortada da bisey anlattigi yok oyle konusuyo bos bosBenim.komsu ortada yok
Benim komsu hep ortada da bisey anlattigi yok oyle konusuyo bos bos
Aman onun komsulugundan ne olacak. Millete laf yetistiriyo ancak.Senin işin zor bu komşuyla :))
Teşekkür ederim bakalım hayırlısı ne olursa öyle bir ilerleyeceğiz.Maşallah inşallah bu isteklerin gerçekleşir.c ok azimli gordum ben seni
Güzel ve bir o kadar da emek isteyen bir Meslek. Maalesef yeri gelir Hemşirelik kadar değeri olmuyor ve Devlet de uyguladığı Maaş ve Çalışma koşulları ile destek derecesini biraz yükseltse bakım kaliteside genişler diye düşünüyorum.Güzel mesleğin var.. Her insanın yapabileceği birşey değil, tebrik ederim
Farklılıkla tanınırım benBence işin çok güzel. Herkesin yapabileceği birşey değil. Düşünce yapını da çok begendim Maşallah.Tebrik ederim farklı birisin
Aman onun komsulugundan ne olacak. Millete laf yetistiriyo ancak.
Bakalım neler çıkıcak ortaya
Çok şükür iyiyim ben de :)
Pek zorlanmazsın, 2-3 cümle yazsan tamamım ben
Aynen öyle rabbim o günümüze yardım etsinBaşın sağolsun Can'ımRabbim sabır versin..
Gidenler asıl vatanlarına kavuştu biz kendimize yanalım valla
Ya nasil var nasil var. Merakli hatun kendi sorar sen sorunca soylemez gicik kariSiz ne kavgacı komşu çıktınızzz
Ama yok ya siz uzun zamandır tanışıyorsunuz, bayağı birikimin vardır kesinn
Teşekkür ederim bakalım hayırlısı ne olursa öyle bir ilerleyeceğiz.
Güzel ve bir o kadar da emek isteyen bir Meslek. Maalesef yeri gelir Hemşirelik kadar değeri olmuyor ve Devlet de uyguladığı Maaş ve Çalışma koşulları ile destek derecesini biraz yükseltse bakım kaliteside genişler diye düşünüyorum.
Farklılıkla tanınırım ben
+1Siz ne kavgacı komşu çıktınızzz
Ama yok ya siz uzun zamandır tanışıyorsunuz, bayağı birikimin vardır kesinn
Kızım adımız işimiz azim değil.h uyumuzu suyumuzu az karakterinizin belli etmek yeterYa nasil var nasil var. Merakli hatun kendi sorar sen sorunca soylemez gicik kari
Gel özele sor istediğini cevap verecem sözYa nasil var nasil var. Merakli hatun kendi sorar sen sorunca soylemez gicik kari
Ha bak cok kolay. Sana destan doktururm ben o konudaKızım adımız işimiz azim değil.h uyumuzu suyumuzu az karakterinizin belli etmek yeter
Gorecez bakalim.Gel özele sor istediğini cevap verecem söz
Hihh rahatladinmiHa bak cok kolay. Sana destan doktururm ben o konuda