- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
AnamBen istesem de kilo alamıyorum
"Su içsem yarıyor." Lar duymasın kızzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AnamBen istesem de kilo alamıyorum
Hadi yoksanaYok ben yolcam seni
Ben Antep muhabbeti yapan vatandaşım:)
Yarı antepli sayılırım çoktandır gitmedim antepli arkadaşı bulunca eskileri yadettim :)
Ben de gurbetçiyim
Ben istesem de kilo alamıyorum
Bunlar kilo verme topiklerinede yazsana yiyorsakızdırmaktan gülme krizine yakalandım desem? Kilo alabilmek iyidir. Bakımını yaptığım ihtiyar amcalar ve yengelere kilo aldırana kadar canımız çıkıyor
Bos isler mudiresimisin kizim sen. Oturup bide toplama cikarmami yaptin.bEn bilmiyom kendi begeni sayimi.zey-mur kız popu olmana 5585 beğeni kalmış hadi iyisin
Makarna yeyip yattığımi bilirimgece yatmadan önce zeytin ekmek yada reçel ekmek ye uyu
Ben senmiyim.kizim.kafamdan iki saniyede yapiverdim.Bos isler mudiresimisin kizim sen. Oturup bide toplama cikarmami yaptin.bEn bilmiyom kendi begeni sayimi.
Su cumleyi kurup durma be. Kk bile tasiyamaz senin yukunuMazef kadar taş dussuz başınıza
Hayat öyle ki nerde olursan ol bulunduğun yere ayak uydurmazsan dışlanırsın ki Almayada zaten Türkleri sevmezlerEvet Gurbetçi Çocuğuyuz ama burada doğup büyükmek ile bulunduğumuzun yerin yaşam tarzına ayak uydurduk.
Ya Kilo verme Topik ve Başlıkları bana göre değil. Diyet ve düşük Kalori ile beslenme, vay efendim 1 Hafta boyunca şu sulu yemek ile 5 Kg atabilir siniz yöntemleri bana göre değilBunlar kilo verme topiklerinede yazsana yiyorsa
Fakirden fukaradan istun gorurseniz kendinizi burnunuz surtulsun diye vermislerdir sizede. Havali gacilar sizi.Kariyım ben karı.elimde bi alibganligim bide tribim var
Bu mesaj arasi 25 saniye olayına bende ayar oluyorum.h albuki beklemememiz lazım diye biliyorum bende
Vayy kendine güven.Ya Kilo verme Topik ve Başlıkları bana göre değil. Diyet ve düşük Kalori ile beslenme, vay efendim 1 Hafta boyunca şu sulu yemek ile 5 Kg atabilir siniz yöntemleri bana göre değil
3 Yıllık eğitimin arasında aldık 20-25 Kg ama antremana tekrar başlasak atarız.
Ağzına sağlık ne güzel söylemişsin babam vefat etti dört ay önce öyle hasretim ki.. Dünya gurbet oldu bırak şehirleriHayat zaten başlıbaşına bir gurbet
Mazefi sevmeyen beni seviyo demektir. Dusmanimin dusmani benim dostumdurHiiiiii boy kiloya bak
Seni hiç sevmedim sütoğlan kilonu da sevmem boyunu sevmem pissssss mazef seni
Ustun gormuyoruz farkımız olsun diyoruzFakirden fukaradan istun gorurseniz kendinizi burnunuz surtulsun diye vermislerdir sizede. Havali gacilar sizi.
Onun kazen fobisi var. Valla en dötunden kalorsin hemde. Sakin bulasma:)Ya gelmezsen Döt gibi kalmiyim ortada
Mazefi sevmeyen beni seviyo demektir. Dusmanimin dusmani benim dostumdur
Başın sağolsun Can'ım Rabbim sabır versin..Ağzına sağlık ne güzel söylemişsin babam vefat etti dört ay önce öyle hasretim ki.. Dünya gurbet oldu bırak şehirleri
Altenpflegerin misin?kızdırmaktan gülme krizine yakalandım desem? Kilo alabilmek iyidir. Bakımını yaptığım ihtiyar amcalar ve yengelere kilo aldırana kadar canımız çıkıyor
Ben de almanyadayımHadi yoksana
Sen nerdesin kiz