- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- Konu Sahibi AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mazef kadar taş dussuz başınızaMazef ozaman tanıt kendini ama sanırım üzerinde bi uğuzsuzluk var
Offf bol sarımsaklı olacak bideeşimin teyzesi antepkli biriyle evli oda artık tamamen antepli olmuş
bende getirdim biber patlıcan geçen doldurdum allahım yok böyle bir tat yaaaaa
Bana da diyo çıldırıyom halbuki beklemememiz lazım diye biliyom hadi isyan başlatalımkız lingen ben proyum nie mesaj yazınca 10 15 20 sn bekle diyor ayar oluyorum ya
O biz düz fakirlerde de var
Ben anladım da, geç geldim ve de geç gördüm, sen de çok alıngansın beeŞükür sen geldin.burdaki arkadaşlar benim merhaba şeklini anlamadi
Ahahahaaaa üşenmeden okudun mu ben iki sayfa okuyup eeeehhhh deyip bodoslama dalıyomTünaydın hanımlar
Kafam bi milyon ya, kendime gelemedim bi türlü. Butun gece acayip ruyalar gördüm, dayak yemiş gibi hissediyom kendimi.
Akşamdan bu yana 40 sayfa ne konuştunuz yav okuyana kadar göbeğim çatladı.
Aşkolsun benim karikatürleri beğenmedin miA AklinYolu1 karikatürlere bayıldım
Kariyım ben karı.elimde bi alibganligim bide tribim varBen anladım da, geç geldim ve de geç gördüm, sen de çok alıngansın bee
çok ayıp ama hani daha boyun posun ne bilmiyom ki hadi düşsün diyeyimMazef kadar taş dussuz başınıza
1.72 54 uyarmiçok ayıp ama hani daha boyun posun ne bilmiyom ki hadi düşsün diyeyim
Yaw diyom işte isyan başlatalım hakkımızı alalımKariyım ben karı.elimde bi alibganligim bide tribim var
Bu mesaj arasi 25 saniye olayına bende ayar oluyorum.h albuki beklemememiz lazım diye biliyorum bende
Hiiiiii boy kiloya bak1.72 54 uyarmi
1.72 54 uyarmi
Diyorum hep çokta tın smileyide olmalı diyeHiiiiii boy kiloya bak
Seni hiç sevmedim sütoğlan kilonu da sevmem boyunu sevmem pissssss mazef seni
Sen kazene git biz arkandan gelirizYaw diyom işte isyan başlatalım hakkımızı alalım
Bm ne kizBoy ve Kiloyu hesaplarsak BMİsi bayağı düşük
Kilo, Yaş ve Boy hesaplaması ile sonuç alınan Body Mass Index. Yani Kilo düşük, ideal ve fazla olduğunu hesaplamak için kullanılan FörmülBm ne kiz
Ay bi de tın smiley istiyormuş yolarım paralarım seniDiyorum hep çokta tın smileyide olmalı diye
Ya gelmezsen Döt gibi kalmiyim ortadaSen kazene git biz arkandan geliriz
Yani şimdi kilom azmi.bana bu işte uzman olanınız yardım etsin.kilo alayim zayıf olmayayimKilo, Yaş ve Boy hesaplaması ile sonuç alınan Body Mass Index. Yani Kilo düşük, ideal ve fazla olduğunu hesaplamak için kullanılan Förmül
Gelmem kızım ben korkuyorum kazendenYa gelmezsen Döt gibi kalmiyim ortada