- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
- Konu Sahibi AklinYolu1
Karikatür de güzelmiş keşke herkesin yaşama sevinci böyle olsa :)Ben de cikiyorum iyi geceler ESK . Sabahleyin boyle acin Jarrrr diye acin perdeleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karikatür de güzelmiş keşke herkesin yaşama sevinci böyle olsa :)Ben de cikiyorum iyi geceler ESK . Sabahleyin boyle acin Jarrrr diye acin perdeleri.
Pro olunca ayrıcalıklar nedir acaba ve nasıl pro olunuyor merak ettim deBenide pro yapin
Nasip benimki bi hayalMersinin puanlari yuksek canim ya. Arslankoy yaylasi var oranin. Arkadasim ing. Ogrt. 85 puanla ancak atandi oraya oda 7yil once.
Girdigin kadar. Seni de 24 numara yapiyorum o zaman. Burcunu da yazarsan ?Cevap vereyim canım mesajına kalıcıyım inş bi bebeğim var ondan vakit bulursam girip yaziyorum
A AklinYolu1 benim odevim sen olsana,yap bir kiyak.
Bende gelsem kovayim :)
Yazsaniz iyi olur :)
Yazsaniz iyi olur :)
Tamam odevler ne zaman ki daha var degil mi?
Tamam odevler ne zaman ki daha var degil mi?
Evet biraz kalemim zayif ve agirdir. Bakalim artik. Kilitle surayi da gidelim uyuyalim.sabah ben acarim bebemleDaha bi ay var sayilir. Senin icin sureyi uzattik. Anca yazarsin.
Evet biraz kalemim zayif ve agirdir. Bakalim artik. Kilitle surayi da gidelim uyuyalim.sabah ben acarim bebemle
Cekiduzen de veririz merak etme
Ama karnim acikti ya ne onerirsin?Tamam bak gozum arkada kalmasin.
Ama karnim acikti ya ne onerirsin?
Fistik ezmeli ekmek olar mi?Bu saatte peynir ekmek yumurta ya da kasarli tost. Agir bi sey yersen miden bulanir bence.
Fistik ezmeli ekmek olar mi?
Nispetçik yapayim dedim hehe.Madem dedigini yiyecektin niye soruyorsun.