⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

komik-karikaturler-0.jpg

Berlin tarafına hiç gitmedim. Köln taraflarında takılıyoruz. Evet kış mevsimi artık çekilmez hale gelmye ebaşladıç. Bende Sheffield taraflarına gelmiştim 2-3 günlüğüne.

Bekar misin. Ufukta evlilik var mi?

rodase rodase ne yazmistin sen de gel. Antepti dimi. Arada kaynadi yazdiklarin.

beratti beratti Londradan ara sira gorusup pintilik yapar. Dondurma almaz bana.:dondurma:

Jelesec Jelesec istanbuldan. Benim kilomla dalga gecer durur ama onun kilosu da az degildir.:-)

Boyle bi kucuk tanisma.

Ya bu arada ben de kendimi tanıtayım 37 yaşındayım 7 yaşında bi kızım var Almanya'da yaşıyorum, kv ile karşılıklı dairelerde oturuyorum, Bi çoğunun aksine kvmi çok severim çok da iyi anlaşırız, karşı dairesini tutana kadar da alnımın damarı çatladı onu da belirteyim:)
Profilden de anlaşılacağı üzere Johnny Depp hayranıyım hem de yaklaşık 30 senedir, kocamdan bile çok seviyom o derece :KK70:
Malatya Antep Mersin meleziyim :))
İşte beyle:deli:

Bekar misin. Ufukta evlilik var mi?

rodase rodase ne yazmistin sen de gel. Antepti dimi. Arada kaynadi yazdiklarin.

beratti beratti Londradan ara sira gorusup pintilik yapar. Dondurma almaz bana.:dondurma:

Jelesec Jelesec istanbuldan. Benim kilomla dalga gecer durur ama onun kilosu da az degildir.:-)

Boyle bi kucuk tanisma.
Kilo almaman icin dondurma almiyorum hayatim :KK70:kilo vermek icin ugrasiyorsun o kadar sana bu kotulugu yapamam :KK70:

X