- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.204
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.701
Ayyy nasıl severim. ama buraya gelene kadar taş olur kızarsam eşimin kafaya atarım taş niyetine ))Ben göndereyim size İzmir gevreği İstanbul simiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy nasıl severim. ama buraya gelene kadar taş olur kızarsam eşimin kafaya atarım taş niyetine ))Ben göndereyim size İzmir gevreği İstanbul simiti
Bence de senceBen hep ordayim zaten.
Nerden biliyorsun altinin ustunden iyi olmadigini.
58 hedefliyorum inş
Yılbaşında bozarım bi o gün
Hehehe evet bu hafta sonu başlayacam inşallah ))
O kadar para verdim. ziyan olmasın.
Ben göndereyim size İzmir gevreği İstanbul simiti
beratti kız sen nerdesin acaba?
Valla benden iyi gidiyorsun şu ara..hayır amaç ne anladım ki?çatlıyoruz surda))Aklima gelince suruyorum hakkimi yeme.
Kilo da vermeye basladim bak.
Özel uçakla gönderirim olmadı bizim fırıncı emin ustayla hamuru gönderirim orda yapar taze tazeAyyy nasıl severim. ama buraya gelene kadar taş olur kızarsam eşimin kafaya atarım taş niyetine ))
Oda ne gaz yapar ama..yarın buluşunca yanına oksijen maskeni almayı unutma yoksa halimiz dumanLahana corbasiyla ask yasiyor. Sanki ihtiyaci var uyuzzz.
Nick te bir terslik var sende..modern cadı da neymiş bildiğin meleksin sen ayol;-)Özel uçakla gönderirim olmadı bizim fırıncı emin ustayla hamuru gönderirim orda yapar taze taze
Ay evet ya çokta severim yılbaşı çekilişini5 kilo nerdeyse bravo. Yilbasinda bozmayan yasamasin daha iyi.
Ben kullanmam diye almadim. Sen aldin bari kullan.
Gerci iki gundur nemlendirici kullaniyorum. Hayirdir.
Gonder arada biz de sana cikolata gondermeyelim. Yilbasi cekilisi yapardik ama siz yurt ici biz yurt disi olmuyor.
Ayy canım saol moralim yerine geldi gidip lokum yicem şimdiNick te bir terslik var sende..modern cadı da neymiş bildiğin meleksin sen ayol;-)
Valla benden iyi gidiyorsun şu ara..hayır amaç ne anladım ki?çatlıyoruz surda))
Neyse yarın buluşunca gelsin kekler börekler pastalar..benim ikramima hayır demezsin herhalde
Oda ne gaz yapar ama..yarın buluşunca yanına oksijen maskeni almayı unutma yoksa halimiz duman
Ay evet ya çokta severim yılbaşı çekilişini
Ayy kusmuklu şey göndermişim yanlış olmuşSeni @Toprakkahve tuttu dimi. Cok asiri bozamam kusura bakmayin. Kacarim ordan.
Bitmedi mi daha zaten 200 gram fazlasi vardi.
Yurt ici turt disi sorun olur. Sonra aramiz bozulur.
Beni @Toprakkahve tutmadı ama oda aynı şeyleri dediyse vardır bir hayır. İki kişinin söylediği yalan olamaz;-))Seni @Toprakkahve tuttu dimi. Cok asiri bozamam kusura bakmayin. Kacarim ordan.
Bitmedi mi daha zaten 200 gram fazlasi vardi.
Yurt ici turt disi sorun olur. Sonra aramiz bozulur.
Ayyyy sabah sabah kusmuklu şey de olması ama")))Ayy kusmuklu şey göndermişim yanlış olmuş
Hahah ne göndercez zaten bol bol mısır gevraa 10lu bitki çayı
Ayy kusmuklu şey göndermişim yanlış olmuş
Hahah ne göndercez zaten bol bol mısır gevraa 10lu bitki çayı
Beni @Toprakkahve tutmadı ama oda aynı şeyleri dediyse vardır bir hayır. İki kişinin söylediği yalan olamaz;-))
Kizim var ya beni gaza getirmeyin.yarın trene binmek yerine koşarak gelirim oraya. sonra bütün gün kucağınizda tasirsiniz beni hahaPekmez ve lokumla kahvalti eden migo mu soyluyor bunu.
O kilo veriyor da cok hizli. Kim birinci olacak diye kapisiyoruz.
Kizim var ya beni gaza getirmeyin.yarın trene binmek yerine koşarak gelirim oraya. sonra bütün gün kucağınizda tasirsiniz beni haha