⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Diyetteyken cok az yiyorsun. Vucudun fire verir.

Gozleme yerine haslanmis yumurta ya da yagsiz omlet(2 ye cikabilir).

10 yeşil zeytin biraz peynir 2 cherry domates şekersiz çay tamam.

Oglen: Corba icebilirsin ya da patates (yagsiz)

elmayi gec: 1 bardak sut ya da yogurt ye.

Aksam: Gundelik yemek + ekmek yok
Cay(biskuvi yok)

Yatmadan once : Yogurt + (nane , kekik, papatya ya da cimen tozu) + ceviz ya da badem

Tatli krizlerinde sutlu tatlilar yiyebilirsin ama acil durumlarda,
Sutlu nescafe icebilirsin ama seker yok.

Bir de boyle dene bakalim.

Meyve ve ekmek bi sure yok. Yasssaaakkk:)
Meyve hiç yemiyorum zaten :)
Tamam öyle denicem ekmek ve meyve yok şeker de yok pazartesi başlıyorum uzun süre devam edeceğim için o güne odaklandım start vermek için :)

Meyve hiç yemiyorum zaten :)
Tamam öyle denicem ekmek ve meyve yok şeker de yok pazartesi başlıyorum uzun süre devam edeceğim için o güne odaklandım start vermek için :)

Arada kacamak yaptim dayanamadim ama o istek yavas yavas gidiyor. Ilk dort gun dayanamadim mesela.

Sonra uc gundur iyiyim. Onume kek getirsen yemem simdi. Farkedeceksin sen de.

Arada kacamak yaptim dayanamadim ama o istek yavas yavas gidiyor. Ilk dort gun dayanamadim mesela.

Sonra uc gundur iyiyim. Onume kek getirsen yemem simdi. Farkedeceksin sen de.
Ya çalışıyor olsam çok kolay olur diyet. Tek yaşıyorsun aslında kolay olmalı senin için lucko :) bizim evde hep bi büyük tencere yemek abur cubur hamurişi nefsimi zorluyor. Sabredicem sabretmeliyim 57 olmalıyım :)

Ac misin yoksa duygusal acliktan mi yiyorsun. Hic menu yazmiyorsun ki yorum yapayim.

Devam ederiz buyuk ihtimalle zaten tarti gunleri 2 ye indi. Kimseyi zorlamaz ama ben yukleyebildigim zaman yukluyorum. Beni motive ediyor cunku.

Ben stres altinda yiyordum ama duygusal aclik degildi. Kan sekerim düsüyor sinirlenince titreme geliyor. Üzülünce duygusal aclik yasiyordum sanirim onu astim. Yapmiyorum artik böyke seyler

Ben olsam çorba yaparım tavuklu balıklı salata yerim ev yemeği olunca çok yiyo insan :)

Diyet yapicam aslinda da yerim dar diyon:KK45:

Aslında bende diyette sayılırım tüp bebek aşamadındayım ve dikkat ediyorum:)

Hayatimiz diyet. :KK45:Kilon kac.

Ben stres altinda yiyordum ama duygusal aclik degildi. Kan sekerim düsüyor sinirlenince titreme geliyor. Üzülünce duygusal aclik yasiyordum sanirim onu astim. Yapmiyorum artik böyke seyler

Ben duygusuzum zaten duygusal aclik yok bende. :KK45:

Ben olsam çorba yaparım tavuklu balıklı salata yerim ev yemeği olunca çok yiyo insan :)
Evet ben ev yemegi cok severim. Manti mi acmadim italyan hamur isleri mi yapmadim. Evde hamur acma makinasi bile var. Ekmekler pogacalar yaparim. El acmasi gözleme falan hepsini üsünmeden yaparim. Yemek sebze yemegi hele bayilirim. Ama artik dur dedim. Ev yemegi ise ev yemegi. Hazir degil diye kalorisini yok sayma dedim. Yere bakip yürek yakiyor ev yemegi.

Diyet yapicam aslinda da yerim dar diyon:KK45:

Hayatimiz diyet. :KK45:Kilon kac.

Ben duygusuzum zaten duygusal aclik yok bende. :KK45:
Çalışıyorken kahvaltıyı çok az yapıyordum arada kahve içiyordum öğle normal yiyordum akşam acayip az yiyordum bazen yemiyordum bile baya zayıflamıştım.

Evet ben ev yemegi cok severim. Manti mi acmadim italyan hamur isleri mi yapmadim. Evde hamur acma makinasi bile var. Ekmekler pogacalar yaparim. El acmasi gözleme falan hepsini üsünmeden yaparim. Yemek sebze yemegi hele bayilirim. Ama artik dur dedim. Ev yemegi ise ev yemegi. Hazir degil diye kalorisini yok sayma dedim. Yere bakip yürek yakiyor ev yemegi.

Antepliydin dimi sen?

Çalışıyorken kahvaltıyı çok az yapıyordum arada kahve içiyordum öğle normal yiyordum akşam acayip az yiyordum bazen yemiyordum bile baya zayıflamıştım.

Sana bir mesguliyet gerek. :KK50:

60 kilo olanlari genelde kovuyoruz. :KK53:

Oof of hamurişi galpgalpgalp :KK43:

X