⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Selam diyet arhadaşlarım :p
Final fotomu paylaşiyrum
vXEdJD.jpg

Gecen hafta da 71.1 dim. Ya iki kilo bile gitmemis üc haftada. :KK70: ama tabi ikimiz birincilige oynuyoruz sanirim :-)
@AKovser final günümüz bugün nirdesin?
Ben 2 kilo verdim kaldım öyle , ama eminim önümüzdeki 3 haftada bi 2 kile daha atarım :KK66: sen verme ya, noluosun ? bi bitir emzirmeyide verirsin ondan sonra

Ana, kız pofus sen nerdesin? dönecektin özelden baa noldu? önce kilo mu vereyim diosun ? geel gel , bileydim etiketlerdim seni. Naber canım ?
ayyy hala ses yok ki dönemedim bende :KK43: sinir oldum o konuda
ben hastayım yaaa :KK43: deli gibi öksürüyorum :KK43:( şuan bildiğin hırka-kahve-petek 3 lüsü ile yaşıyorum :KK70::KK70::KK70:
kilo versem iyi olcak da ben kıçımı kaldırıp spor yapamıyorum, yapınca da aha böyle hasta oluyorum :KK70:

Ben 2 kilo verdim kaldım öyle , ama eminim önümüzdeki 3 haftada bi 2 kile daha atarım :KK66: sen verme ya, noluosun ? bi bitir emzirmeyide verirsin ondan sonra

O zaman kupa senin. Yok Nikita artik bir seyler yapma vakti.

hoobbaa diyetteyiz yanii :KK70::KK70: resim koymadan olmuyor mu :KK70::KK70:

Geyikli diyet :KK70: A AklinYolu1 kurallari cok kati. :p olmuyormus. Hatta ben özel mesaj atayim dedim.kabul etmedi :p

ayyy hala ses yok ki dönemedim bende :KK43: sinir oldum o konuda
ben hastayım yaaa :KK43: deli gibi öksürüyorum :KK43:( şuan bildiğin hırka-kahve-petek 3 lüsü ile yaşıyorum :KK70::KK70::KK70:
kilo versem iyi olcak da ben kıçımı kaldırıp spor yapamıyorum, yapınca da aha böyle hasta oluyorum :KK70:
Olsun... acelemiz zaten yok :KK66: aklında olsun , yeter . ay sorma, sporu bıraktım bende , Üşüyorum . bende gribim kaç gündür , bugün evdeyimde şükür , tempomu düşürdüm . . boşver çokta şaapma , takıl valla. veririr ekstralari yavaş yavaş . noldu friends , devam edebildinmi? nerdesin şimdi ?

Ya? Gelmiyor musun yani ?:110:

gelirim kuzum :KK70: ama resim ıı ıh :KK70: belki daha sonra
diyet yapmam lazım ya bıraktım sporu 1 kilo aldm ama çok fena oldum :KK70:
hastalığım geçsin spora başlıycam

Olsun... acelemiz zaten yok :KK66: aklında olsun , yeter . ay sorma, sporu bıraktım bende , Üşüyorum . bende gribim kaç gündür , bugün evdeyimde şükür , tempomu düşürdüm . . boşver çokta şaapma , takıl valla. veririr ekstralari yavaş yavaş . noldu friends , devam edebildinmi? nerdesin şimdi ?

ayyy vermem lazım kendimi çirkin hissediyorum :S
friendsi bıraktım ama modern family devam :KK70: nedense modern family'i daha bi hoşuma gidiyor

:KK70::KK70::KK70: aha aha peki siz diyet yapın ben sessizce izleyeyim madem :KK70:
Ben resim koyma taraftariyim ama NIKITA da koymuyor ya . Sen de koyma bari .:KK70:
M e g g M e g g ve TopraKahveBob TopraKahveBob koyuyor . Onlari da seviyorum bu yuzden. Ikiletmiyorlar beni. :KK60:

Yalniz bugun yine basliyoruz. En azindan sabahki kilonu soylersin. :KK70:

Ben resim koyma taraftariyim ama NIKITA da koymuyor ya . Sen de koyma bari .:KK70:
M e g g M e g g ve TopraKahveBob TopraKahveBob koyuyor . Onlari da seviyorum bu yuzden. Ikiletmiyorlar beni. :KK60:

Yalniz bugun yine basliyoruz. En azindan sabahki kilonu soylersin. :KK70:
:KK70: en son tartıya ne zaman çıktım bilmiyorum
şuan kaçım onu da bilmiyorum :KK70: yarın yazayım en iisi

X