- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.981
Kaçsın ki cano senBu defa kararliyim. 58 olacam. Hatta spor da yaptim. Iki yumurta cok gelmisti. Üzülmüstüm ama karataya göre mahsum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçsın ki cano senBu defa kararliyim. 58 olacam. Hatta spor da yaptim. Iki yumurta cok gelmisti. Üzülmüstüm ama karataya göre mahsum
Akşam da ekmek yedim ohh her yerim somun gibi oldu löpür löpürKatılıyorum sanaaa :)) 4-6 dilim diyor zaten, 1 somun olmuşturrr
Baslarda kesebilirsin ve yerine tok kalmak icin patatesi kullanabilirsin.Haslanmis patatesin kalorisi pismis patatesten daha az. O yuzden genelde kaynamis ve yagsiz olanlari tercih ediyoruz.
Pirinc kan sekerini yukseltirken bulgur pilavi daha bunu yapmaz ama gluten alerjisi olanlar bulgur ve turevlerinden uzak durmali.
Yogurt , salata ve badem bunlar her gun mutlaka yenmesi gerekenler.
Az yagli yogurt
Kilon * 0.03 icmen gereken su miktari.
Uyarsiniz uymazsiniz sizin bileceginiz is. :)
Biz aslinda basladik son gun dundu. Hatta profilden bile yazdim. Geceye kadar ekleyin diye kendimi yirttim. Hatta toprak sabah ekleyeyim dedi ama olmazdi.
Bunun bi sebebi var aslinda . 21 gun olmasinin da bir sebebi var.
Ya 21 gun bekler ikincisine katilirsiniz, ya da M e g g ve Dahlia_ e kalmis.
Akşam da ekmek yedim ohh her yerim somun gibi oldu löpür löpür
Erik model birincisi olurum1 haftaya tığ gibi olursun sen bu gidişle
Erik model birincisi olurum
Elimde sihirli bir değnek olsa çaya batırıp yerdim hahah
74Kaçsın ki cano sen
Hemencik verirsin hepimizden iradelisin valla
Olmaz hemen yemem lazım
Öncesinde bana versen 2 dakikaa olma mıı
Sonra afiyetle yersinnn
Hemencik verirsin hepimizden iradelisin valla
Olmaz hemen yemem lazım
Bu defa kararliyim. 58 olacam. Hatta spor da yaptim. Iki yumurta cok gelmisti. Üzülmüstüm ama karataya göre mahsum
Peki biz niye çarşambayı bekliyoruz kii ?
Kızları da eklesen cuma istemiyorsun tamam cumartesi başlayalım..
Olmaz dersen de önümüzdeki hafta başlarız hiç sorun değil, onlar da gelsin kalabalık olalım..
Offff tam da diyete adapte olmuşken haftaya ertelendi huf puf
Şaka yapıyorum LuckoHayir ya ertelenmedi aynen devam bir birincimiz olacak aramizda.
Oyle koyvermek yok.
Şaka yapıyorum Lucko
Al işte depremler oluyor midemde ama yemiyorum
Meyve bile yemiyorum 1 saate uyurum zorluyor ilk hafta ya :/Ben de acim kiz. Mandalina elimde suan. Ilk hafta en zoru sıkı dur...
Meyve bile yemiyorum 1 saate uyurum zorluyor ilk hafta ya :/
Ayranli köfte mi . Afiyet olsun. Yarin öglen köfte yapayimAcliga dayanamadim iki tabak ayranli kofte yedim ama yagsiz panik yok. Iyi geceler.