- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.881
töbe yarebbim ... iste kimide buluo bunuo50ye indi de onu beğenmiyo
Hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
töbe yarebbim ... iste kimide buluo bunuo50ye indi de onu beğenmiyo
Hadi inşallah
Bende seviyorum :) Aa sende mi diyettesin :) başka takımda mısın :)ben severimki degisik , rengarenk coraplariii ( saka yapmiyorummm valla ) , simdi sizin yuzunuzden ben daha hizli veririm kilolari insallah
Banada 57 yetersiz geliyo o kadar bıngıl bıngılım ki gitmeyecek gibi
50 olmuşluğum var da beğenmemiştim ondan şeyettimmm
Banada 57 yetersiz geliyo o kadar bıngıl bıngılım ki gitmeyecek gibi
Ayy içim huylandı beO bıngıl bıngıllık diyetle gitmiyor maalesefff :)
Gider de işte kemiğin üzerinde sadece derin kalırsa
O zaman da deri sarkarr
Ayy içim huylandı be
57 olayım da squat yapıcam sonra 57 yeter bana ya
Ya squat bacağı kalınlaştırıyormuş o yüzden zayıfladıktan sonra yapayım dedim, belim çok kalın değil de bacaklarım tombik benimHehee benim gibi zayıflayım da sonra spor yapıcam diyen biri dahaaa
Ama 57 olursun biraz spor yaparsın 53-54 gibi görünürsün, çok iyi fikirr :)
yok ayol, takimda falan degilim, kendi kiloma inmek istiyorum nicedir, agirdan aliyordum, sizi gorunce dedim hah , bende katilayim.Bende seviyorum :) Aa sende mi diyettesin :) başka takımda mısın :)
Ya squat bacağı kalınlaştırıyormuş o yüzden zayıfladıktan sonra yapayım dedim, belim çok kalın değil de bacaklarım tombik benim
57 iyi ayol , niye horgörüyosun simdi sen :)Banada 57 yetersiz geliyo o kadar bıngıl bıngılım ki gitmeyecek gibi
Dimi indim de sanki hor görüyorum57 iyi ayol , niye horgörüyosun simdi sen :)
Ayy kafamız hariç fotomuzu da mı atsak önce sonra yaparız hahahBak bu konu daha çözülmedi çünkü kalınlaştırır diyen de varr aksine inceltir diyen dee
Benim her tarafım tombik full vücut spor yapmam gerekecekk
Ayy kafamız hariç fotomuzu da mı atsak önce sonra yaparız hahah
3 dk dolmadan geri kaldırırız gıYok bence daha fazla rezil olmaya gerek yokk
yakinda yakindaaa isteyim simdi oyuzden demin Lucky e ''simdi mi denir'' bu , tepkisini verdim . hade bahalimDimi indim de sanki hor görüyorum
Ee sende mi bizimlesin hani çoraplı tartı foton??
Hıı tamam o zaman :))yakinda yakindaaa isteyim simdi oyuzden demin Lucky e ''simdi mi denir'' bu , tepkisini verdim . hade bahalim
Ayy benimde ya diyette olduğumun bilincindeyim ya midem gurul gurulAyy bende diyete basladim bugün yok vermem lazım kendime küsüp küsüp daha çok iştahım artıyor
caniiiiiim, nerdesin ya? iyimisin?Ayy bende diyete basladim bugün yok vermem lazım kendime küsüp küsüp daha çok iştahım artıyor