- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.901
ff ne olacak böyle hayır bbosverelim yeşikte ne oldu yemezsek ne kaybederiz ddiyetteyiz biz :)Ayy benimde ya diyette olduğumun bilincindeyim ya midem gurul gurul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ff ne olacak böyle hayır bbosverelim yeşikte ne oldu yemezsek ne kaybederiz ddiyetteyiz biz :)Ayy benimde ya diyette olduğumun bilincindeyim ya midem gurul gurul
İyiyim kuzum bu ara öyle yogun ki herşey açıyorum yazayım yaşamadan kapatıyorum siz nasılsınız keyifler iyi insallahcaniiiiiim, nerdesin ya? iyimisin?
Bana kimse öyle demedi kendimi bildim bileli pofudugumDiyete basladim o zaman 73.3 bugün ki kilom
53 tüm ye de al biraz dedikleri günler dün gibi
Dimi :) anca kahve içiyorumff ne olacak böyle hayır bbosverelim yeşikte ne oldu yemezsek ne kaybederiz ddiyetteyiz biz :)
Aynen canım aslında sade soda da dehşet zayıflatıyor ama çok midem bulanıyorDimi :) anca kahve içiyorum
aman iyi ol tatlim, firsat olmuyorki oyle insan her istediginde acip bakmak, bilmemmi.İyiyim kuzum bu ara öyle yogun ki herşey açıyorum yazayım yaşamadan kapatıyorum siz nasılsınız keyifler iyi insallah
Evet ya hep günler aynı gibi bizim bu durumu değiştirmemiz lazım hemde hemen hayatımızda herşey aynı yahuaman iyi ol tatlim, firsat olmuyorki oyle insan her istediginde acip bakmak, bilmemmi.
ayni valla bizdede, isteyim.. calis calis calis modundayim. arada bakip cikiyorum bende. keyiflerde ne artma ne eksilme var, tuttumus ayni frekansi, degismiyor. Ancak evde cocuklarin durumlarina göre degisim kaydediyor
Ula ben ayaklarımı bile çektim hahah
Hadi hayırlı uğurlu olsun 2 haftada 1 kilo almışım 61,9 ile başlıyorum 57 yolculuğuna
Çay vaaaar , börek vaaar , tatlı vaaar , lehmecun vaaar, pide var ,adana var ,şiş kebap var , var da var ,hayde abla ne sarayım
yok ayol, takimda falan degilim, kendi kiloma inmek istiyorum nicedir, agirdan aliyordum, sizi gorunce dedim hah , bende katilayim.
Diyete basladim o zaman 73.3 bugün ki kilom
53 tüm ye de al biraz dedikleri günler dün gibi
Sultanlar | 2 KASIM 2016 Kilo/kg. | 9 KASIM 2016 Kilo/kg. | Kaybedilen Kilo/kg. | Kaybedilen Kilo Orani % |
---|---|---|---|---|
A AklinYolu1 | ||||
Dahlia_ | ||||
Sultanlar | 9 KASIM 2016 Kilo/kg. | 16 KASIM 2016 Kilo/kg. | Kaybedilen Kilo/kg. | Kaybedilen Kilo Orani % |
A AklinYolu1 | ||||
Dahlia_ | ||||
Sultanlar | 16 KASIM 2016 Kilo/kg. | 23 KASIM 2016 Kilo/kg. | Kaybedilen Kilo/kg. | Kaybedilen Kilo Orani % |
A AklinYolu1 | ||||
Dahlia_ |
A AklinYolu1 5 kilo için mi ne demek ya niye küçümsedin ben bi yerlerimi yırtıyorum onu vermek üçün
7sine kadar eşlik ederim sana kuzumHesaplarima gore tam 17.5 kg vermem gerek. Bir dusun bakalim.
Bir o begenmedigin 60 i gormeye ugrasiyoruz.
Coraplar guzelmis cidden. 5 kilo icin mi bu yaygara.
Dayakk var, kutuk var .
Katil sende tarti resminle.
Oyle uzaktan yok. Bir tarti resmine bakar.
Neden tarti resmi. Grup olarak daha iyi motive oluyoruz.
21 gun paket program bugun olmazsa katilamazsiniz ama gelin sohbete.
Hesaplarima gore tam 17.5 kg vermem gerek. Bir dusun bakalim.
7sine kadar eşlik ederim sana kuzum
Ben 40 lari hic begenmiyorum mesela .Vardır herkesin beğenmediği rakamm
Sürekli böyle kilo vereceksen ben de böyle en az 3 etap seninleyim tabi her seferinde 3 kilo verebilirsemm
Ya diyetteyim modundaydım ya midem guruldadı sürekli. biraz önce siyah üzüm yedim biraz. zorlanıcam gibi ama bırakmıcam. akşam yediğim için kilo alıyordum ben bisküvi falan yiyordum ekmek arası falan. şu saatten sonra şekersiz çay içerim sadece. senin nasıl gittiAman neyse bari 60 a ineyim. Bugun nasil gitti.
Ben 40 lari hic begenmiyorum mesela .
Senin boy kac?
Ya diyetteyim modundaydım ya midem guruldadı sürekli. biraz önce siyah üzüm yedim biraz. zorlanıcam gibi ama bırakmıcam. akşam yediğim için kilo alıyordum ben bisküvi falan yiyordum ekmek arası falan. şu saatten sonra şekersiz çay içerim sadece. senin nasıl gitti
AbovvvNormalde boyle degilim ama butun gunum disarida gecti.
Latteyle basladim. Magnumla devam ettim. Mocha almadim ya onun intikami.
Sonra iki ufak sandwich . Aksam yemegi de ekmek+sosis + portakal suyu
Mesele ac kalmak degil migim ama ilk hafta zor oluyor.
Hatta ilk uc gun alismak.
Bir kilodan fazla vermek istemiyorum artik haftada cunku hastalaniyorum oteki turlu.
Bundan sonra sadece sekersiz cay icerim.
Abovvv
Ben öğlen uyandım az krem peynir kahvaltılık sos zeytin iki dilim ekmek yedim sonra nescafe içtim akşam da iki küçük enginar ve yoğurt yedim biraz önce de üzüm yedim bu kadan