- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.841
Benim film de bitti pilim de bittiSenin film yeni basliyor benim film bitmis. Araya reklam bile almiyorum artik. Iyi geceler .
Hadi görüşürük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim film de bitti pilim de bittiSenin film yeni basliyor benim film bitmis. Araya reklam bile almiyorum artik. Iyi geceler .
sultanlarin yerlerinde yeller esiyor topragimSultanlar nasilsiniz bakim ?
sultanlarin yerlerinde yeller esiyor topragim
ben yogunum bacim ya sen napiosun?
kolay gelsin , zor tabi Allah yardimcin olsun ... ama evdesin ya , biraz daha idare et, madem istiyor cocuk .. yazik onada annesi .. eni sonunda buyuyecek zaten..Sorma nikita sultanim. Yorgunluk günlük hayatimi etkilemeyebasladi. merdiven cikamiyorum nefes nefese kaliyorum. Anlamadim mevsimden midir nedir. Ee kiz hic uyutmuyor. Memeden kesme cabalarim da hüsranla sonuclandi.
kolay gelsin , zor tabi Allah yardimcin olsun ... ama evdesin ya , biraz daha idare et, madem istiyor cocuk .. yazik onada annesi .. eni sonunda buyuyecek zaten..
kiz sen nerdesin bakayim? (valla ben vermisim , gayette ciddiyim )Sultanlar kilo veriyor.
M e g g Dahlia_ cok fazla KK de olamasam da bu topikten devam ediyorum. Fazla kisi olmadigina gore oradan gerek yok. Hedef haftada bir kilo. 21 gun en az 3 kilo. Yuzdeler yarisiyor ama kilo vermeye odaklanalim. En kotu ihtimal ucuncu olursunuz.
Yarin start aliyoruz. Tarti resimlerinizi bekliyorum yarin.
Tamam.. yarın tartıyla nasıl yüzleşicemm
Ben sabah gelemeyebilirim, öğlen resim atsam olur dimi ?
Carsamba olsun da saat sikintisi yok geceye kadar vakit var. Benim de yarin isim var ya gitmeden atarim ya da sonra.
Tamam o zaman, bu iyi oldu, çünkü ne zaman fırsat bulurum bilmiyorum..
Sabaanan aç garnına atarım gilomu
Bugün bi 3 kilo almışımdır
Ahaha hedefi tutturdum şimdidenCabuk verirsin iste. Migonun yolu.
Ahaha hedefi tutturdum şimdiden
Seninde yook ki görüşürüz canım iyi geceler :)Yenilmeye tahammulun yok ondan.
Yarin gorusuruz. Iyi geceler.