- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.481
Tırıs tırıs kaçak mı diyon yaniKiz pasanin kadinlar kulubunde isi nearada harun abiler geliyor ama hicbirinde pasa tipi yok
Donusunboylemiolacakti bence bosa heveslenmeyelim
Öküz möküz onu bulamayanlarda var kocanin aslanin migdesinde oldugu devirde elinizdeki okuze sukredin diyoruz bizsiz dediniz tatlim kismet buluyorsaniz kalalim diye bizde sultaniz ya hani pasa verelim dedik yoksam nerdenn bulacaz pasayi be bize gele gele okuzler gelir
Ayy allah seni davul etmesin emiiiÖküz möküz onu bulamayanlarda var kocanin aslanin migdesinde oldugu devirde elinizdeki okuze sukredin diyoruz biz
Ayy okudum bebegim adami bana verinde pıçaklayim kadinda tam gurursuz ciktiOyy kinali kuzum bende tam seni etiketleyecektim vallakiz ortalik.karisti bir konu var sinnir olduk basbelasiyla
Öküz möküz onu bulamayanlarda var kocanin aslanin migdesinde oldugu devirde elinizdeki okuze sukredin diyoruz biz
Amin amin yalniz yasamak yalniz olecegini bilnek cok zorAyy allah seni davul etmesin emiiiokuzun iyisi gelsin sanada ozaman
Neden benim cici annem
Benden uzak dur dedin banaNeden benim cici annem
Ayy kuzum şakasına dedim ben onu sakın alınma üzülürüm benBenden uzak dur dedin bana
Penim pir aplam pile yokAyy kuzum şakasına dedim ben onu sakın alınma üzülürüm ben
Yaş kaç bakim ablan olabilirsen olurum kız uzulmePenim pir aplam pile yok
Kucugum benimKüçüküm ben küçükk22
Mersi sekerim
Evett evet çokta mütevazisinMersi sekerimcok ta mutevaziyim dimi