⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

En kisa zamanda iyilesirsin insallah canim:)iyiyim bende cok sukur evdeyim oglani birakicam okula birazdan..havada yagmurlu icim bir tuhaf nedense bugun
amin insallah, bi hastanip yatsam evde diodum ama , basa gelince olmuyor iste.

yagmurdan olmasin? insani bazen negatif etikileyebiliyor , kimi zaman hayranlik duyursada. Hayr ola canim, gecer birazdan insallah.

üsütmeyi hastaliktan saymiyorlar malesef, baska is yaptiriyorlar, hani bilsemki irdelemiyecekler, isterim izni, ama bugun butun supervizorler de gitmis, benimki dahil, baska biri burda , onuda sahsen tanimiorum .... cekecegim 16.30 a kadar
Nikitam senin meslekin nedir bakem supervizor felan filenn

amin insallah, bi hastanip yatsam evde diodum ama , basa gelince olmuyor iste.

yagmurdan olmasin? insani bazen negatif etikileyebiliyor , kimi zaman hayranlik duyursada. Hayr ola canim, gecer birazdan insallah.
Genelde oluyor aslinda bende boyle havalarda, bir tuhaf bir melankoli hale burunuyorum haklisin havadan olabilir..

Pislikler insanlık bitmis
bi isarkadasim vardi, uzun bir süredir hasta diye gelmiodu, arada bir gelip azcik durup iste , gidiyordu, anlasmasi oyle idi, sonra kolundan ameliyat oldu, bu tabi biraz daha agirlasti, inanirmisin yalpalayarak yürüyordu , noldu biliomusun, burda kadrolu oldugu halde , hemde 8 yildir calismasina ragmen, cikardilar isten. cok severdim onu ... yoklugu cok belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…