- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Şu Ramazan bitene kadar tıkınayım da, Ramazandan sonra bende başlıyım artık diyete. Sadece sporla olmuyoŞaka colinim şaka kalorisi yüksek şeyler abur cubur çocuklardan bi kırıntı bile yok erkenden akşam yemeği hafif bi spor yapıyorduk maydonoz suyu ekmek en fazla önce bi dilim tam buğday işte böle standart şeyler
Ay benim bi tanıdığım var akçadağlı Almanyada yaşayan. O olmayasınBen:)
Anammm o ne laaaa
Ooo malatyalılar olarak toplaşıyoz topiğe:)
Ben de akçadağdan:) Ama pek bilmem... Ben merkezde yaşadım çocukken
Ben:)
Anammm o ne laaaa
Biliyorum da ama maşallah az çok birbirini tanıyanlar var aramızda kendimi yeni yetme civciv gibi hissettim
Anammm o ne laaaa
Anammm o ne laaaa
gelirsen gel buyur beklerim.Benim bi tarafım da Antepten:)
Binevlerde kaldım bi süre:)
Çok güzel bir şehirdi 2000de
he canım benım ben kk da eskiyim % 90 ınında tanırım kk nın :) kalıcıyım
odamı ameliyuat oldu canım miyomdan ?
Konak sahabi kuralları şimdi okudum da iki şeyi anlamadım birincisi burda konuşulanları dışardan kimse bilmeyecek miikincisi devamsızlık hakkımız kaç gun
Hımm şimdi baktım profiline İstanbulda yaşıyormuşsun.Hayatta yaşayamayacağım bi yer.
Seni tanıdığıma sevindim hemşom
Valla kurtuluyorum Ağustos sonundaYaşanacak gibi değil zaten.
Evlenip İzmir'e taşınıyorum.
COLIN Bende sevindim tanıştığımıza hemşom:)
Ben de ben de.Beni de alın aranıza olur mu
2 doktora gittim alacağız rahmi dediler.Evet hatta 8-9 Doktor sırayla tembellikleri mi üzerindeydi anlamış değilim. Ameliyat işini konuşmaya gittiğimizde ''rahim mi alınacak?'' diye insanı çığrından çıkardılar. Artık sonunda eğerki biri daha bana bu soruyu sorsun hepinizin genital bölgesindeki iç organları alıp yem olarak yedirerim dedikten sonra allahtan Laparoskopi'yi yapabildiler. Girişimden sonra kana riski büyük olduğundan mı kökten temizlik yağmak istediler anlamış değilim. Bildiğim tıp fakültesini okuyanların belirli Ameliyat sayısına ulaşması gerek. Eh kusura kalmasınlar bula bula annemi onlara sunacak değilim.
bir odam bile yok :/
Gel hemşom görüşürüz gelince. Bende İzmirdeyim