- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
- Konu Sahibi AklinYolu1
benım kocamda izmirden :) 25 inde gidiyoz 15 gün izmir candır :)Gel hemşom görüşürüz gelince. Bende İzmirdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım kocamda izmirden :) 25 inde gidiyoz 15 gün izmir candır :)Gel hemşom görüşürüz gelince. Bende İzmirdeyim
kuzum ben 1 hafta yokum illa gircem ama kk ya demi ?16 numara senindi dimi?
Burcun nedir?
Geçmiş olsun...2 doktora gittim alacağız rahmi dediler.
kafayı sıyırdım......
en son embolizasyon oldum benım miyom damarlarını tıkadılar.
çünki 7-8 miyom var çok büyük alamayız dediler.
Evet 16 idi, burç aslan :)16 numara senindi dimi?
Burcun nedir?
benim alt komşu sensin sanırım bende aslanımEvet 16 idi, burç aslan :)
Vay Merhaba o zamanBende Doyçeland yani Almanya
Oladabilil olmayadabililŞu Ramazan bitene kadar tıkınayım da, Ramazandan sonra bende başlıyım artık diyete. Sadece sporla olmuyo
Ay benim bi tanıdığım var akçadağlı Almanyada yaşayan. O olmayasın
Yooo, önerir misinZaten tanismak icin burdayiz.
Sen hic Lucky ile diyet yaptin mi?
Niye gitmiyon kız?Her gittiğim yerde bulurum Malatyalıları.
Var mı arttıran?
Ben hiç Malatya'da yaşamadım. Senede bir kere 1 hafta gidiyorum. Bu sene gidemeyeceğim zaten.
Çok değişmiş Evet öyle diyorlar, eskiden pırıl pırıl çok güzel bir şehirdi ışıl ışıldı, Çok kirlenmiş diyorlar, baya üzüldüm...gelirsen gel buyur beklerim.
2000 den beri çok değişti eski evim oradaydı
Şanslı kızsın canımOoo kendime arkadaş bile buldum taşınmadan.
Iyi aksamlar hanim abla. Gecmis olsun:))Bana müsade birazdan kızım gelir görüşürüz,yarın sabah yokum hastaneye gideceğiz kontrollerim var..
İyi akşamlar hepinizee
ahaaaa meslektaş buldumCOLIN bende muhasebeciyim.
kuzum ben 1 hafta yokum illa gircem ama kk ya demi ?
1 haftada bayram giriyor 2 hafta oldu :)
atmayın benı aman sakın ha nolur ya
Hoşbulduk Burcum teraziHosgeldin.
17 numara sensin? burcun neydi ? 16 numarayi bi arkadasa verdim ama ses cikmadi.
Ya arkadaslar ben simdi numarayi yaziyorum karsidan cevap gelmiyor ben o numarayi baskasina verebilirim arada.
Ben kaciriyorsam da tekrar yazin. Gozume sokun.
Annemdeki de Myom olayı ve sadece birtane vardı yani o konuda şanslıydı. Alınamayacak şekilde diye söylendiler ama sonrasında kan dolaşımını tıkayıp temizlediler.2 doktora gittim alacağız rahmi dediler.
kafayı sıyırdım......
en son embolizasyon oldum benım miyom damarlarını tıkadılar.
çünki 7-8 miyom var çok büyük alamayız dediler.
Heee yok kuzum ben hep kk dayım izinli yada raporlu olmazsamYa oyle degil fallen. Mesela atiyorum bugun yazdi numara aldi sonra hic gorunmedi. Ben onlari siliyorum. Oyle 7/24 burada olmak gerekmiyor.
çok işin ehlini buılmak lazım...bu konuda 1miyomu alamayn doktor doktorum demesin Allah aşkına...Annemdeki de Myom olayı ve sadece birtane vardı yani o konuda şanslıydı. Alınamayacak şekilde diye söylendiler ama sonrasında kan dolaşımını tıkayıp temizlediler.
Annemden çok benim psikolojim, alınacak mı alınacak mı.. zaten kanın alınacak diye tırsıyordu. Tamam tekrar çocuk ve kardeş olayı yok ama kabullenemeyecek derecedeyken Asistan ve Şef doktorları ile uğraşmak Pazar da kışta Karpuz aramaya benzer gibi birşey
bende hep öyle yapıyorum :)) napayımHerkese şimdilik hoşçakalın diyorum... Geldiğimde kesin geçmişi okuyamayacağım ve bodoslama dalacağım sohbete :)
suriyeli her yer suriyeliVay Merhaba o zaman
Oladabilil olmayadabilil
Yooo, önerir misin
Niye gitmiyon kız?
Çok değişmiş Evet öyle diyorlar, eskiden pırıl pırıl çok güzel bir şehirdi ışıl ışıldı, Çok kirlenmiş diyorlar, baya üzüldüm...
Hayırlı akşamlarBana müsade birazdan kızım gelir görüşürüz,yarın sabah yokum hastaneye gideceğiz kontrollerim var..
İyi akşamlar hepinizee