⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bende Doyçeland :KK70: yani Almanya :halay:
Vay Merhaba o zaman :KK70:
Şu Ramazan bitene kadar tıkınayım da, Ramazandan sonra bende başlıyım artık diyete. Sadece sporla olmuyo

Ay benim bi tanıdığım var akçadağlı Almanyada yaşayan. O olmayasın :eek:
Oladabilil olmayadabilil:KK70:
Zaten tanismak icin burdayiz. :cool:

Sen hic Lucky ile diyet yaptin mi? :KK70:
Yooo, önerir misin:KK53:
Her gittiğim yerde bulurum Malatyalıları.:KK70:
Var mı arttıran?

Ben hiç Malatya'da yaşamadım. Senede bir kere 1 hafta gidiyorum. Bu sene gidemeyeceğim zaten. :cry:
Niye gitmiyon kız?
gelirsen gel buyur beklerim.
2000 den beri çok değişti eski evim oradaydı :dondurma:
Çok değişmiş Evet öyle diyorlar, eskiden pırıl pırıl çok güzel bir şehirdi ışıl ışıldı, Çok kirlenmiş diyorlar, baya üzüldüm...

2 doktora gittim alacağız rahmi dediler.
kafayı sıyırdım......
en son embolizasyon oldum benım miyom damarlarını tıkadılar.
çünki 7-8 miyom var çok büyük alamayız dediler.
Annemdeki de Myom olayı ve sadece birtane vardı yani o konuda şanslıydı. Alınamayacak şekilde diye söylendiler ama sonrasında kan dolaşımını tıkayıp temizlediler.

Annemden çok benim psikolojim yıprandı, alınacak mı alınacak mı.. zaten kadın alınacak diye tırsıyordu. Tamam tekrar çocuk ve kardeş olayı yok ama kabullenemeyecek derecedeyken Asistan ve Şef doktorları ile uğraşmak Pazar da kışta Karpuz aramaya benzer gibi birşey :KK70:

Annemdeki de Myom olayı ve sadece birtane vardı yani o konuda şanslıydı. Alınamayacak şekilde diye söylendiler ama sonrasında kan dolaşımını tıkayıp temizlediler.

Annemden çok benim psikolojim, alınacak mı alınacak mı.. zaten kanın alınacak diye tırsıyordu. Tamam tekrar çocuk ve kardeş olayı yok ama kabullenemeyecek derecedeyken Asistan ve Şef doktorları ile uğraşmak Pazar da kışta Karpuz aramaya benzer gibi birşey :KK70:
çok işin ehlini buılmak lazım...bu konuda 1miyomu alamayn doktor doktorum demesin Allah aşkına...

Vay Merhaba o zaman :KK70:

Oladabilil olmayadabilil:KK70:

Yooo, önerir misin:KK53:

Niye gitmiyon kız?

Çok değişmiş Evet öyle diyorlar, eskiden pırıl pırıl çok güzel bir şehirdi ışıl ışıldı, Çok kirlenmiş diyorlar, baya üzüldüm...
suriyeli her yer suriyeli
binevler çarşı heryerdeler
büyüdü ama kontrolsuz büyüdü şehirleşme ayak uyduramadı yollar küçük düzensiz
bir kısım çok lüks içince bir kısım açlıkla mücaelede
yaşanılacağı kalmadı ama ne yapalım:KK51:

X