- 31 Ocak 2013
- 7.172
- 44.552
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hekimhan bendePütürge. Sen ?
Pütürgeyi hiç göemedim ya güzel mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hekimhan bendePütürge. Sen ?
Çok geçmiş olsun neyiniz varilk gün sabaha kadar ağladım bağırdım
çok ama çok ağrım oldu anlatamam
ama geçti şükürler olsun
Yooh anacım öyle aç duramam ki benBen solim yemek yemiyok
Nerde gurbetçisin? Ben de almanyadayımHerkes kendini burada az çok tanıyor gibime geliyor ki galiba öyle
Eh madem A AklinYolu1 'nin Efsane Sultanlar Konağında birleşmişiz tanışma Bölümü olmasa bile kısa da olsa birbirimizi tanıtmak mümkün mü?
Ben kısadan başlayayım; 28 yaş gencecik bir gurbetciyim ve bakıcı sektöründe adanmış biriyim
Hekimhan bende
Pütürgeyi hiç göemedim ya güzel mi
he canım benım ben kk da eskiyim % 90 ınında tanırım kk nın :) kalıcıyımHosgeldin. 16 ya yaziyorum seni de.
Bu iki hafta kaynasip son iki hafta odev(birbirimizi tanitip) yapip anket yapicaz. Bu yuzden onemli bu kalicilik durumu. Burada olmayan birini tanitamayiz degil mi.
Onunla geçmiş olsun annemden bilirim.
canım miyom ameliyatı oldum çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun neyiniz var
Tamam sende verirsin 5 olur4 oyu da sen mi kendine verdin. Bi daha beni de cagir ?
Antep e gelmem ben Adana sanmistim.
Evet ona 11 'i verdim . Bazen yanlis yaziyorum. Mazur gorun.
Aferin odaniza sahip cikin boyle.
Bende Doyçeland yani AlmanyaNerde gurbetçisin? Ben de almanyadayım
Şaka colinim şaka kalorisi yüksek şeyler abur cubur çocuklardan bi kırıntı bile yok erkenden akşam yemeği hafif bi spor yapıyorduk maydonoz suyu ekmek en fazla önce bi dilim tam buğday işte böle standart şeylerYooh anacım öyle aç duramam ki ben
Sürekli yemek düşünen biriyim yaa
ah benımmm gurbet kuşummmBende Doyçeland yani Almanya
Ben:)Kim Malatyalıymış
Anammm o ne laaaaHic bi cik im olmamisti o da oldu. Nickimi degistirmeye gidiyorum.
Gel ve kilo al.
Ooo malatyalılar olarak toplaşıyoz topiğe:)Sende mi ?
Lingen Fallen'a sormuş ama tutturamamış.
Ben varım elinizde olur mu
Hımm şimdi baktım profiline İstanbulda yaşıyormuşsun. Hayatta yaşayamayacağım bi yer.Hiç gittin mi diye sor hele
Ben sadece merkezi yani oradaki evin yolunu bulacak kadar hayal meyal biliyorum.
Hayırlı olsun
Allah mesut etsin hayırlı olsun hanim abla =)
süpermiş tamam harikaNormal sohbet ediyoruz. O kadar. Iki hafta da gelmeyenler siliniyor. Oyle bir devamlilik zorunlulugu yok yalniz sohbete katilmak gerekiyor.
Sonra bir alt komsuyu tanitiyoruz. Anket aciyoruz, oylamaya sunuyoruz . Hepsi bu. Maksat eglence.
Benim bi tarafım da Antepten:)29 yaşında yay burcuyum.
gaziantep yazıyorum.
kendi halinde gezmeyi seven.
ara ara gelgitleri olan
kafayı adaletle bozmuş bir bireyim.