⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Uzak. Çalışıyorum falan filan.:)
Birde annanemi pek sevmem.

Şanslı kızsın canım

Öyle hissetmiyorum ama öyle olayım bari

Benim de kv bitişimde, hakaten çok önemli

benım kocamda izmirden :) 25 inde gidiyoz 15 gün izmir candır :)
Ay sende mi İzmirli koca aldın?
İzmirden kocan mı var derdin var

COLIN bende muhasebeciyim.
Yok artık Neyse ben İK ya terfi ettim çok şükür kurtuldum muhasebeden

Benim de kv bitişimde, hakaten çok önemli
Ay sende mi İzmirli koca aldın?
İzmirden kocan mı var derdin var
Yok artık Neyse ben İK ya terfi ettim çok şükür kurtuldum muhasebeden

Bende izmirli koca alıyorum ağustosta
Benimde ik ya terfi etme planlarım var ömür boyu çekilecek gibi değil bir smmm yi alayımda
Hem ik daha çok para kazanıyor

çok işin ehlini buılmak lazım...bu konuda 1miyomu alamayn doktor doktorum demesin Allah aşkına...
Sorma ya aynen, sonrasında aklıma bir tanıdığın tıp okurken bana anlattığı aşamalar geldi aklıma, deneyim tahtasımıyız biz ve eğerki aynı soru tekrarlanacaksa olacakları sayarken birden Ameliyat günü ve detayına kadar ne yapılacağını söylediler. Ve de her 10 dakika bilgilendirmek istediğimi söyledim baştan ıh mıh ettiler ama başları belaya gireceklerini anlayınca onay verdiler.

O günden buyana o Hastahane ile ilişkimi kestim, ileride evlenip doğum yapacağım vakit gider evde doğururum daha iyi. Ki zaten buralarda kalmayacağıma göre kafam rahat

Aaaaah ahh geçmişe gittim yaaa, yeşilsu parkında az zaman geçirmedim, beğendikte az dolaşmadım, Karagöz, suburcu ooooooo
Hele kırkayak kebapçısının müdavimiydim:)
Yaa bi tane nohut dürümcüsü fiko vardı Antep lisesinin karşısındaki ara sokakta, tadı hala damağımda.. Gerçi sen küçüksün benden hatırlamazsın anlattığım zamanları... Neyse çenem düştü ben gideyim

İK çok rahat bi bölüm. Tabi çalıştıgın yere de bağlı. Kurumsal değilse çalıştıgın yer, en berbat bölüm de olabiliyo.

Şirket iyide kötüde olsa muhasebe hep çöp.
İk kurumsal yerlerde çok güzel. Ahh ahh darısı başıma:)
Geçen bir arkadaş 3,5 yıllık deneyimle işe girdi 3500 net alıyor.
Ben 8 senedir o paraya yaklaşamadım. İzmirde zaten maaşlar düşükmüş ümidimi kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…