- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.789
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Vay Merhaba o zaman
Oladabilil olmayadabilil
Yooo, önerir misin
Niye gitmiyon kız?
Çok değişmiş Evet öyle diyorlar, eskiden pırıl pırıl çok güzel bir şehirdi ışıl ışıldı, Çok kirlenmiş diyorlar, baya üzüldüm...
Şanslı kızsın canım
Benim de kv bitişimde, hakaten çok önemliBende anlatayım bari kendimi =)
Doğma büyüme istanbulda yaşıyorum 2 oğlum var 27 yaşındayım
Çocuklardan ötürü çalışmıyorum eşim esnaf kv çaprazımda oturuyo ( buda önemli bi detay) :))
Greenpeace sevdalisiyım ne olur doğaya değer verin gelecek nesiller için
Ay sende mi İzmirli koca aldın?benım kocamda izmirden :) 25 inde gidiyoz 15 gün izmir candır :)
Yok artık
NolduElif abla koş kos
Benim de kv bitişimde, hakaten çok önemli
Ay sende mi İzmirli koca aldın?
İzmirden kocan mı var derdin var
Yok artıkNeyse ben İK ya terfi ettim çok şükür kurtuldum muhasebeden
Benim de kv bitişimde, hakaten çok önemli
Ay sende mi İzmirli koca aldın?
İzmirden kocan mı var derdin var
Yok artıkNeyse ben İK ya terfi ettim çok şükür kurtuldum muhasebeden
Sorma ya aynen, sonrasında aklıma bir tanıdığın tıp okurken bana anlattığı aşamalar geldi aklıma, deneyim tahtasımıyız biz ve eğerki aynı soru tekrarlanacaksa olacakları sayarken birden Ameliyat günü ve detayına kadar ne yapılacağını söylediler. Ve de her 10 dakika bilgilendirmek istediğimi söyledim baştan ıh mıh ettiler ama başları belaya gireceklerini anlayınca onay verdiler.çok işin ehlini buılmak lazım...bu konuda 1miyomu alamayn doktor doktorum demesin Allah aşkına...
Hosgeldin. Araya siyahlar da karismis ne demek ya.
Burcun ne ? Sana 12 numarayi verelim.
Yaktiniz kizin basini.
İK çok rahat bi bölüm. Tabi çalıştıgın yere de bağlı. Kurumsal değilse çalıştıgın yer, en berbat bölüm de olabiliyo.Bende izmirli koca alıyorum ağustosta
Benimde ik ya terfi etme planlarım var ömür boyu çekilecek gibi değil bir smmm yi alayımda
Hem ik daha çok para kazanıyor
Aaaaah ahh geçmişe gittim yaaa, yeşilsu parkında az zaman geçirmedim, beğendikte az dolaşmadım, Karagöz, suburcu ooooooosuriyeli her yer suriyeli
binevler çarşı heryerdeler
büyüdü ama kontrolsuz büyüdü şehirleşme ayak uyduramadı yollar küçük düzensiz
bir kısım çok lüks içince bir kısım açlıkla mücaelede
yaşanılacağı kalmadı ama ne yapalım
Ben naptim yaTabloyu 13 numara mahvetti. Onu duzeltip geliyorum.
HoşgeldinSelamhatunlar benide ekleyin yaş 31 iki cocuk annesiyim burcum akrep
İK çok rahat bi bölüm. Tabi çalıştıgın yere de bağlı. Kurumsal değilse çalıştıgın yer, en berbat bölüm de olabiliyo.
Bak uğursuzluğunu şimdiden gösterdi deseneTabloyu 13 numara mahvetti. Onu duzeltip geliyorum.