- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.041
Evet ya ama kimi görsem herkes şikayetçi bekarlar da dahil hadi biziyaret anladim da arkadaş gez toz tek başına yasa hayatuCalisanlar calismaktan yorulmus evdekiler sıkılmaktan sikayetci
K Kazen sayın yöneticim konu bu :)Kızlar bakın dün gece ne buldum. Kadın bildiğiniz dolandırıci. Burda vicdan yapıyor 2. El kıyafet topluyor. Ve başkalarına satıyor. Kızim 6 yasinda diyor. 2013 yılında da 6 yasinda kiyafetler var elimde diye pazarlamaya çalısıyor.. kazene mesaj attim ama henüz dönmedi bana. Şuarayada @Mune ablayı etiketleyeyim görsün kadını
@Curly sizde bir bakın buyrun..
Günaydin
Hahaha 7 saatcik kaldı canim senin
Hahaha 7 saatcik kaldı canim senin
Hiç ne ki hahahha :) neyse ben annemlere gidicem Koca evde kalacak ohhhhbenim dee.. neyse bi şey kalmamış
Kahvem hasta mı oldunn nasılsın
Sen nasılsın sultanım :)
Evet ya bazen eşimle papaz oluyorum ama yinede şaşmambasbelasiyim sen de anneci misin benim gibi yoksa
TopraKahveBob çok geçmiş olsun sen yine de bulduğun her fırsatı uyuyarak değerlendir, ve bol su içç.. Klasik alman tavsiyesi, su iç
Eşimden sonra oda ürküttu beni bayram seyran yok hep çalışıyor yazikTopraKahveBob basbelasiyim ben ne istediğimi biliyorum, kendi işimin patronuyum'da çalışmak istiyorum isteyince çalış isteyince eve git, isteyince tatil
Evet ya bazen eşimle papaz oluyorum ama yinede şaşmam
Iyi kuzum cok sukur öglen uykusuna yatirmaya calisiyorum :)TopraKahveBob sizinde hepinize toplu gecmis olsunn
basbelasiyim sen de anneci misin benim gibi yoksa
TopraKahveBob çok geçmiş olsun sen yine de bulduğun her fırsatı uyuyarak değerlendir, ve bol su içç.. Klasik alman tavsiyesi, su iç
Geçmiş olsun canim bazen bende diyorum ne yapicam evde bazende evimde ayaklarımı uzatmak istiyorumTopraKahveBob bilmiyorum yani ne istedigimi