- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.881
Deme öyle şeyler bak ben paspas oldum konağaay niye dağınığım yazdım, atılıciim konaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme öyle şeyler bak ben paspas oldum konağaay niye dağınığım yazdım, atılıciim konaktan
Evet burasi çok eglenceli kuzumm bende yalnizligimi burda gidermeye calisiyorum kocacigim askerdeİş yerinde skldm ya burası daha eğlenceli :)
Evet burasi çok eglenceli kuzumm bende yalnizligimi burda gidermeye calisiyorum kocacigim askerde
Sanada hizmetci tutariz hadi iyisin
Gideli 4 gün oluyor daha 6 ay başinizı sisircem yaniAyyy kıyamam minnosum asker yolu bekliyor sağ salim gelecek inşallah canım çok mu daha
Gideli 4 gün oluyor daha 6 ay başinizı sisircem yani
Insallah saga salim gelecek kuzummAyyy kıyamam minnosum asker yolu bekliyor sağ salim gelecek inşallah canım çok mu daha
Amin canım benim 6 ay dile kolay su 4 gün 4 yil gibi gecti vallahiAllah kavuştursun canım, su gibi geçer inşallah..
Amin canım benim 6 ay dile kolay su 4 gün 4 yil gibi gecti vallahi
Şok sukur canim gercekten bana can yoldasi oluyor.Üzülme ama sanırım bebis te var şükür evladın var onla oyalan üzme kendini
Amin canım benim...doğrudur canım, Allah sabır versin ikinize de, tüm askerlerimizi korusun inşallah..
Ben bariz kısır im ya tek yumurtam engelli çıktı iptal ettik erbil yağmura gitmeyi düşünüyorum ama gidermiyim bilmiyorum bu ara yine deli donemimmŞok sukur canim gercekten bana can yoldasi oluyor.
Bu arada senin operasyonun sonuclandi mi bir gelisme var mi
Ayhhh şok market geldi aklıma anlamsızcaŞok şukur yazmisim yaa Çok şükür olcaktı oo
Canım benim ise yarayacaksa git tabi ve imkanin varsa gınlun rahat olsun. Umudunu kaybetme ne olur olmazlari oldurur Rabbim inşallah sanada hayırli bir evlat nasip eder canim benimmBen bariz kısır im ya tek yumurtam engelli çıktı iptal ettik erbil yağmura gitmeyi düşünüyorum ama gidermiyim bilmiyorum bu ara yine deli donemimm
Amin canım insallah Allah hayirli ve sağlıklısını versin . Hepimizin gönlündeki leri versinCanım benim ise yarayacaksa git tabi ve imkanin varsa gınlun rahat olsun. Umudunu kaybetme ne olur olmazlari oldurur Rabbim inşallah sanada hayırli bir evlat nasip eder canim benimm
Hahayyt benim icimdeki deliyi gorsen kacarsin o zamanbenim disim agir icim tuy kadar hafiftirbende seni boyle seviyorum kizYok ya siz bildiğin ağır başlı asıl hanimefendi siniz ama biz yarım akıllı ama seviyorum kız bu halimi