- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.821
Fenayim bennHahahyt banda lafı soktun ya laf arasında sende az fena degilsinnn
3ayi bitti canim
Mecburi bir.asimiki?iyice arastir ben unuttum valla asi islerini:))Bu rota virusu aşısını arastiriyorum yaptirsam mı yaptirmasam mı kararsız kaldım
Yok canim mecburi degil ishal aşısı saglik bakanligi yapmiyor. Fiyati 150 tl civariymis ve 2 defa yapiliyormus 3 ve 5. AylardaMecburi bir.asimiki?iyice arastir ben unuttum valla asi islerini:))
Anladim canim icin rahat edecekse yaptir..Yok canim mecburi degil ishal aşısı saglik bakanligi yapmiyor. Fiyati 150 tl civariymis ve 2 defa yapiliyormus 3 ve 5. Aylarda
Evet daha minnacıkkFenayim bennoyy daha cok kucuk yerim onu ben kokla yerime onu benimkiler kazik kadar oldu bebek baska yaa
Kimisi yaptir yazmis kimisi yaptirma ticaret falan duzgun bisey bulamadim kiAnladim canim icin rahat edecekse yaptir..
Tsk ederim canimEvet daha minnacıkk
Optüm kokladım ablası
Seninkiler kac tane kac yasindalar canim
Dogru aslinda ticaret amacli da yapiyolar eger mecburi degilse yaptirma bosver..Kimisi yaptir yazmis kimisi yaptirma ticaret falan duzgun bisey bulamadim ki
Her sekilde bu hastaliga yakalaniyormus cocuk yapilirsa 3 gunde yapilmazsa 1 hafta 10 gune iyilesiyormus ama cok kusmali atesli bi hastalikmis gecirenlerin yorumu boyle bende bilemedim esimde yok napsam paramda yok kp oder esime soylerim o soyler annesigile napiim.Dogru aslinda ticaret amacli da yapiyolar eger mecburi degilse yaptirma bosver..
Ayy iyi yapmissin bebegimm dagıt kafanıTsk ederim canimbenim 4 tane ablasi:)iki kiz iki oglan..1.kiz 13 yasinda..2.oglan 10,3.numara kiz 4 yasinda vee tekne kazintisi oglan 2,5 yasinda simdi hepsi okuldalar bende ciktim disarda kahve iciyorum bunaldim kiz evde
Selam fıstık sanada mutlu huzurlu haftalarselam sultanlarr, güzel mutlu huzurlu haftalar hepimize
Oyle valla buyudulerAyy iyi yapmissin bebegimm dagıt kafanı
Oo sen hepsini büyütmüşsün cocuklarin masallah
Elisya sultan hosgeldinselam sultanlarr, güzel mutlu huzurlu haftalar hepimize
Himm bilemedim simdiHer sekilde bu hastaliga yakalaniyormus cocuk yapilirsa 3 gunde yapilmazsa 1 hafta 10 gune iyilesiyormus ama cok kusmali atesli bi hastalikmis gecirenlerin yorumu boyle bende bilemedim esimde yok napsam paramda yok kp oder esime soylerim o soyler annesigile napiim.param olsa yaptircam direk hic dusunmemde paramda yok karar veremedim o yuzden
Elisya sultan hosgeldinsanada mutlu haftalar tatlim nasilsin bakalim?
Kolay gelsin tatlimhoşbulduuk.. iyiyim çalışıyorumm, eve gitmeyi bekliyorumsen nasılsın nanelimon sultan
Kolay gelsin tatlimbende disardaydim valla yeni geldim eve birazdan cocuklari almaya gidecem.okula
Aminn canımOyle valla buyudulerama nasil buyuduler bide bana sor halada bitmiyor kuzum dertleri allah acisini gostermesin evlatlarimizin saglik huzur versin insallah
Esimin gelmesine 6 ay var kuzum ilk 8 ayda yaptirmak gerekmissHimm bilemedim simdieger oyleyse yaptir madem,kac aya kadar yaptiriliyormus?esin gelene kadar beklesen?
Bir soyle bakalim ne diyecek hayirlisi canim:)Aminn canım
Esimin gelmesine 6 ay var kuzum ilk 8 ayda yaptirmak gerekmissesime bi soyleyim bakalimm